Masina pentru oameni care vor sa o foloseasca si la altceva in afara de plimbare.
Motocicleta doar pentru o persoana maxim 2.Restrictie la bagaj, putin periculos, adrenalina din belsug.
Parti bune, parti proaste toate au.Eu aleg masina, nu ma ploua, nu ma bate vantu, si doresc sa stau lejer in masina.Altu poate alege bicicleta, motocicleta, ori de ce nu, un scuter.Eu prefer cu masina sa mai fac si cumparaturi din astea mari.Gen, pot baga 2 3 cosuri in masina din astea mari.Si multe altele, asta e parerea mea.Altu prefera motoarele pentru ca au senzatii tari.Dar eu sunt de parere ca majoritatea sunt donatori de organe.Tre sa ai cap sa poti conduce un armasar asa puternic si sa nu apesi mai mult decat trebuie acceleratia.
Categoric masina, pentru ca are toate atuurile sa te protekjeze sis a-ti salveze viata.
Un banal accident de motocicleta pe poate lasa infirm pe viata sau chiar mort, posibil fiind victima unui maniac dupa sosea, care te doboara.
In ce context? Ca cele doua sunt complementare asa ca nu ai cum sa alegi doar moto, ca jumătate de an nu ai ce face cu ea spre exemplu
Masina, pentru siguranta, confort si economie.
Cu motocicleta duci incomod cel mult un pasager, platesti taxe aproape ca la masina, si consumi cam jumatate din cat consuma o masina.
In masina bagi taxe si combustibil dublu, dar duci 5 persoane mult mai confortabil si in siguranta, si o poti folosi 12 luni pe an, nu doar 7-8, ca pe motocicleta.
Masina poate fi o necesitate, pe cand motocicleta e doar un moft. Distantele lungi se parcurg foarte greu pe motocicleta (la un drum de 200km ajungi cocosat), iar distantele pana in 20km se pot parcurge si cu bicicleta.
Deci, decat sa arunc banii intr-o drujba cu roti, mai bine fac sport cu bicicleta, in lipsa masinii.
Iar daca vrei economie eficienta, o masina de clasa mica, cu motor in jur de 1000cmc si instalatie GPL, este mult mai ieftina si mai utila decat o motocicleta.
Doar cei care traiesc (si circula) in orase foarte aglomerate, ar putea pune in balanta motocicleta cu masina, pentru ca se pot strecura, dar pentru o distanta de 5km prin oras, cu viteze de 20-50km/h, mai bine pedalezi, decat sa "jonglezi" o fieratanie de 100-400kg, la care mai ai de schimbat si viteze.
Am avut motor de la 13 ani, dar cand am dat de 4 roti, l-am uitat instant.
Cred ca as prefera sa nu fiu prost caci sti vorba aia "Nu fi prost caci e un simptom periculos."
anonim_4396 întreabă: