Sa le luam pe rand aia care se lauda ca au masini cu 2 mil de km sunt doar frustrati ca nu isi permit o masina noua. Mai exista si categoria care prefera o masina cu 2 mil de km doar pentru ca scrie BMW pe ea decat sa ia o masina ieftina de intretinut, mai sigura si mai confortabila dar pe care scrie Dacia.
supercarurile de care vorbesti tu, nu sunt masini facute sa mearga sute de mii de km, e alta discutie acolo
Da masinile vechi nu au fost si ele noi? Si daca ai bani de lamborghini atunci ai bani si de reparatii, deci nu vad de ce ar deranja asa de tare ca se strica o data la 200 000 km.
Oricum faci 200 000 km in cativa ani cu masinile alea, doar nu te duci la mall si la Kaufland cu Ferrari-ul... Deci chiar nu vad de ce ar fi mai bune alea vechi decat alea noi. Eu, personal, consider ca cele noi sunt mai bune. Ai ultimele tehnologii, ultimele inovatii in confort, sunt mai frumoase, si daca tot dai un sac de bani pe o masina, macar sa fie una buna nu o vechitura din 1970(chiar daca e in stare perfecta, tot veche e...).
Niciodata nu sunt alea vechi mai bune pot fi accidentate sau kilometri setati inapoi sau defectiuni tehnice.Asa daca iei una noua ai mai multe avantaje fiind primul propietar
Mai stiu eu pe unu care are o dacie 1300 din '78, normal ca merge cu ea, ca "nu-l lasa batranica", desi a bagat in ea bani cat pentru doua masini simple lejer. Lasati fratilor masinile vechi, sunt si ele suflet, luati o masina noua, sau macar sa nu fie mai veche de 12-13 ani MAXIM daca vrei sh, nu stii ce te poate lasa la ea si iti pui viata ta si a altora in pericol. Si oricum o masina trebuie intretinuta, ca e lamborghini, ca e dacie sau matiz. Eu personal cred ca mai bine strangi ceva bani in plus, dar iti iei o masina buna de banii aia, decat sa dai mai putini bani pe ceva ce te poate lasa in drum maine.