Sincer nu mas complica cu import. Asta si faptul ca dupa si piese se gasesc greu si mecanici ce nu o sa vrea sa lucre pe asa ceva. Prin Germania am gasit ford fiesta o gramada cu 200cp in 2 usi, vechi de 1 an si cu 3000km gen. Alea sunt masini 95% noi.
Salut. Sincer in pretul ala is uimit cat de putine masini 2 usi se gasesc acum de noi. Am gasit doar Mini Cooper cu 2 usi si poate Mzda MX5.
Ultima speranta ramane in subaru brz, pacat ca incep sa faca numai de 5 usi inclus portbagajul restul fabricantilor. Except cele de sute de mii € - Astia nu se gandesc ca sant oameni care doresc masini de 2 usi. Cat de cat ieftina si faina e subaru brz noul model vrea sa fie pus in vanzare la 31000$ dar motor de 2.4L speram sa iasa si pe curent, https://www.caranddriver.com/subaru/brz
Am un mecanic care face tuning si a bagat mana in ferrari jaguar si alte modele scumpe. Un BRZ nu e mare scofala, masina cu motor aspirat fara turbo foarte simpla, dar am sperante sa iasa pe curent pentru ca alea sant de viitor, motor peste 2L mi se pare prea mult. 2L in RO e suficient prea mult dar asta e, consumul e bun pentru iesit de sambata sau duminica, nu e masina zilnica doar de plimbari merita.
Unu zicea ca a intarziat 14 zile sa vina o piesa de la nissan dar nu l-a costat mult. Japonezele sant mai fiabile decat astea nemtesti - alta zicea de taicasu cu un toyota de 300. 000km bagat prin munti drum cu praf gropi si ce a mai prins fara probleme mecanice.
Sincer nu mas complica cu import. Asta si faptul ca dupa si piese se gasesc greu si mecanici ce nu o sa vrea sa lucre pe asa ceva. Prin Germania am gasit ford fiesta o gramada cu 200cp in 2 usi, vechi de 1 an si cu 3000km gen. Alea sunt masini 95% noi.
gabibt întreabă: