| generator20 a întrebat:

Masini sedan rapide hibrid?
Am vazut recent Lexus LS 600h modele 2007-2011 la mai putin de €20.000 si nu suna rau deloc (parerea mea). Cu siguranta o masina de lux ca Lexus LS vine la pachet cu niste costuri pe masura dar ma intereseaza daca exista ceva asemanator in principiu la performanta cum spuneam, masina sedan rapida hibrid de preferat awd (EVENTUAL cam in aceiasi bani).

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Nu se pricep japonezii sa faca masini, nici Lexus chiar.Ma refer ca desing.,japonezioi is slabi,parerea mea.
Cand ma urc in Lexus deja si vad numeroase chestii puse aiurea,bordurile alea de zici cas avioane laughing mamaliga bagata in mais tiu eu ce geam,ma refer la boxe,stopuri de zici ca aruncat careva cu oua siau ramas acolo,asa colturoase,iesite in afara,mis urate sa nu le vaz laughing.
Pacat de materiale,asa ca materiale is bune,ma refer astea de la Lexus.
Performante orice masina are,pana si Kia,pana si Hunday au masini performante.
Masina hibrid nu stiu cat de buna este,ori ai electrica, ori pe benzina, intre nu stiu, nu prea vad masini hibride deosebite, ori una sa zica lumea wow.

Electrica daca e Tesla, restul is caricaturi laughing Eu cu banii aia cei zici tu as lua BMW seria 5 ori X3 ambele dupa 2015.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Dupa cerintele tale specifice probabil aia e singura optiune. Acum, chiar crezi ca e o idee buna sa iei o masina de lux V8 si hybrid veche de 10-15 ani? Cu banii aia personal as lua ceva de 2.0 200cp de prin 2015, poate un 3.0. E tot ce ai nevoie pentru Romania exceptand daca mergi la curse.