| SingleForOne a întrebat:

Mașinile care au doar 2 uși ar trebui să fie mai ieftine, ușor accesibile, decât cele cu 4 uși. Atât referitor la mașinile urbane, cât și la mașinile sport și off-road.
Ce credeți?

Răspuns Câştigător
| relian a răspuns:

Is mai scumpe pentru ca is considerate fite, mofturi, ca urmare orice moft costa ceva mai mult decat ceva mai obisnuit.
Masinile cu 2 usi is bagate la masini sport, dci mofturi, asa ca platesti mai mult.

3 răspunsuri:
| dullcat a răspuns:

Eu cred ca mecanismul de deschidere e mai complicat, iar usile mai grele, deci inseamna o solicitare mai mare a partilor metalice etc. Asa ca nu poate fi mai ieftin.Acelasi principiu se aplica si la ferestre.Una e sa ai mai multe canate de 1 m pe 40 de cm si alta e sa ai o fereastra unica de 2x2 metri, care e extrem de grea, astfel ca mecanismul trebuie sa ii sustina propria greutate in primul rand, atat inchisa cat si rabatata sau deschisa, ca abia apoi sa vorbim de performanta.

| Freya1 a răspuns:

Cred ca masinile ar trebui evaluate în funcție de cât sunt de bune, rezistente și dotate.Nu în funcție de uși.

| LarisaChe07 a răspuns:

Pretul masinilor nu se bazeaza pe numarul de uși rolling on the floor
Se bazeaza pe tehnologia masinii, motorizare, sisteme de asistenta, luxul din interior, calitatea materialelor folosite, renumele brand-ului etc...

Un Ferrari in 2 usi nu poate fi mai ieftin decat un Logan in 4 usi.