| piciu25 a întrebat:

Merita 15000 euro pe un alfa romeo 159 Sportwagon din 2009 cu 60000 de km la bord? dau funda happy

10 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Este ok pretul dar sa fi atent la starea tehnica si caroserie inainte de a o cumpara!

| drifter_5260 a răspuns:

Daca e motorizarea de 1.9 tdi, 150 cp, e perfecta. ador masina, am vazut una singura, am avut placerea sa o conduc. pretul este foarte bun, merita toti banii. are foarte multe optiuni, aspectul este desavarsit, confortul de asemea. daca ar fi dupa mine, ia'o cu incredere.

| solumaam a răspuns:

Glumesti?
Cu banii astia iei masina la tipla cu staniol si ambalata in cutie scumpa si fabricata in 1011 si nu mai spun de garantie!
Daca vrei neaparat modelul asta uite aici la o prima aruncatura cu 5000 mai ieftina:
http://alfa-romeo.anunturi-auto.4tuning.ro/......76928.html

| Sofer a răspuns:

Merita. E ceva unic ce nu vezi pe toti cu modelul asta de masina.

| Rapateckh93 a răspuns:

Parerea mea, are putini km si asta conteaza mult.Este echilibrat pretul.Ce motorizare are, 2.2 benzina? Daca are motorul mai mare de 1.9 este mai scumpa.Sincer nu mi-ar trebui o masina cu motor puternic pentru ca nu avem drumuri bune in tara, in plus de asta mai este si consumul mare in functie de capacitatea motorului si cu scumpirile astea la combustibili nu se merita sa ai o masina cu consum mare. Sper ca am fost de ajutor.

| piciu25 explică:

Motor 1.9 diesel, 6 viteze, 150hp (110kw), ABS EBD ESP 8airbag, geamuri electrice fata spate, oglinzi electrice, clima automatica, inchidere centralizata, sistem START/STOP, Park distance control, si altele.nu mai stiu sigur tot ce are. deci?

| armanu a răspuns:

Pe aceste timpuri de criza nu prea laughing

| PopaMihai a răspuns:

Merita 14 mii de euro, dar depinde cum arata, daca arata foarte bine merita 15 miihappy

| AcelAS_4170 a răspuns:

Arata poze! are ceva inbunatatiri? sau e normal?

| AcelAS_4170 a răspuns:

Masacre.mai bine taci.nu te mai baga in discutii care nu te privesc!
daca are ceva inbunatiri si arata bine ar merita.dar daca e normal si nu arata cine stie cum.sunt de acord cu armanuwinking