In principiu nu.
Doar daca este un suv, ca fiind suv e mai inalt si ai totusi vizibilitate mai buna pentru unele depasiri, deci putin te-ar ajuta.
Avantajele, sau mai bine spus, avantajul este doar pretul care e mai mic, in rest sunt doar dezavantaje, greutati in depasire, unele au probleme si cu rugina.
Parerea mea e ca nu e prea indicat sa ai o astfel de masina.
Tocmai ca nu o vei folosi in oras e un motiv sa nu o cumperi. La drum lung sunt cele mai periculoase. S au terminat masinile cu volan pe stanga?
Care ar putea să fie avantajul de a conduce o mașină cu volan pe dreapta într-o țară unde volanele sunt pe stânga? Absolut niciun avantaj!
Este ca și cum ai întreba "cu ce mă ajută la mers faptul că nu am un picior?"
Intreaba pe toata lumea cum este obisnuinta de a conduce masina cu volanul pe dreapta! Am vazut unul aici la tara!
Nu prea merita in Romania sa cumperi o asemenea masina, fiind obisnuinta de a conduce aici masini cu volan pe stanga.
Nu merita, avantaje nu ai, dezavantaje sant in momentul cand vrei sa depasesti.
Pai dezavantajle sunt ca daca esti in Romania si vrei cu volan pe stanga depasirile se efectueeaza mai greu plus ca inscrierea te costa foarte mult numai daca o cumperi deja inscrisa.I iar avantajul este ca nu mai mergi pe jos.Sall
Am masina cu volan pe dreapta, Avantajele e ca e usor sa parchezi, sa te dai jos din masina cand esti aproape la magazin , e usor condus si in oras chiar si la tara, si autostrada, dar dezavantaje daca esti pe drum national si ai multe trafic e normal ca nu poti sa vezi la o depasire! Stai spatele la tir, cand e a 2 a banda liberi atunci te dai depasire
Stanmariusvasile întreabă: