| kGeorge a întrebat:

Merita sa imi iau motocicleta la 16 ani?

12 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

E riscant zic eu

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Dacă ai bani și te pasionează, da.

| Wr3nch a răspuns:

Nu iti poti lua motocicleta. Cel mult un scuter care nu trece de 25km pe ora.

| kGeorge explică (pentru Wr3nch):

Ba da. Motociclete usoare. Nu exista scuter care sa prinda numai 25km/h. Poate trotineta electrica(care conform legii nu ar trebui, dar de multe ori prind lejer 35-40 pe ora.)

| anonim_4396 a răspuns (pentru Wr3nch):

Aia este viteza minima, viteza maxima este 45km/h si doar la categoria AM. La 16 ani poate lua si categoria A1 daca nu ma insel si poate conduce motociclete cu o capacitate cilindrica maxima de 125cc.

| Wr3nch a răspuns (pentru anonim_4396):

Foarte rau. Ăștia nu is in stare sa conducă trotinete, pe motocicletă pupă primul copac.

| Wolf1GG a răspuns (pentru Wr3nch):

Informează-te înainte să comentezi deoarece de la 15 ani si 9 luni poate să dea de categoria A1 (motociclete cu capacitatea cilindrică până în 125 inclusiv)

| Wr3nch a răspuns (pentru Wolf1GG):

Foarte rau. Nu is in stare sa mearga pe trotinete cum trebuie, daramite drept.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu as spune. Gandeste-te ca pe langa motocicleta vin alte cheltuieli si batai de cap. In plus, conducatorii de motociclete urasc cand se pune acesta problema dar nu sunt foarte sigure iar la 16 ani poti fi putin distras si esti predispus la a face greseli.
La sfarsit de zi depinde stric de tine, de ce asteptari ai de la acea motocicleta. Sper totusi ca ai vorbit cu parintii...

| kGeorge explică (pentru anonim_4396):

Am vorbit cu parintii. Sunt de acord. Cat despre motocicleta, nu am asteptari la o moto de A1 sa fie la fel ca aia de A. Nu sunt vitezoman. Daca e sa imi taie vreo unu calea asta este. Incidente se pot intampla chiar daca nu este vina ta. Sper totusi sa nu am parte de intamplari happy. Cat despre cheltuieli. asta este, unele defectiuni si uzuri tot vor aparea la un moment. Nu mai zic de echipament si cobustilbil. Asta e.

| Utilizatornew25 a răspuns:

Buna, de cumparat poti, dar sa o poti folosii nu. Poti doar scuter la 16 ani. Pentru autoturisme este nevoie de categoria B şi vârsta minima de 18 ani, iar pentru motociclete mari de categoria A vârsta minimă este de 24 ani sau de 20 de ani dacă cel care solicită are experienţă de 2 ani în categoria A2. Sper ca te am ajutat! ☺️

| kGeorge explică (pentru Utilizatornew25):

Ma refeream la motociclete care pot fi conduse cu a1. Daca merita sa iti iei una. Logic ca nu imi iau moto de categoria A, la 16 ani. Nu am ce face cu ea.

Întrebări similare