| mariuscdrz a întrebat:

Merita sa-mi achizitionez un golf 4 1.6 16v? Am 19 ani si am permisul de putina vreme.

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

In opinea mea este o masina ideala pentru un incepator.Iti recomand totusi sa iei golf 4 cu motorul 1.6 8V 102cp, e putin mai simplu, mai fiabil si anumite componente mai ieftine la intretinere.

8 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Nu.
Dar nici alte variante stralucite nu ai, pe la banii aia. Astra G 1.6 16v e mai buna.

| mariuscdrz explică (pentru NoTurbinaNoGood):

Daca ar fi sa mi iau un opel, as opta pentru un astra g 1.8 16v, coupe.

| Salontanul a răspuns (pentru mariuscdrz):

La fel si aici. Invata ca substantivele comune se scriu cu litera mare!

| mariuscdrz explică (pentru Salontanul):

Wtf, tu chiar esti distrus rolling on the floor)))

Asa este! Ai dreptate! Tu nu stii sa scrii si eu sunt de vina! Vai de capul tau!

Bai intelege ca esti distrus, ce conteaza daca scrii perfect gramatical, cu toate semnele de punctuație posibile, ca la olimpiada? Tu ai stat sa imi rapsunzi la toate intrebarile mele de pe TPU si sa cauti toate greșelile mele la intrebarile pe care le-am pus acum cateva luni si tot eu sunt ala distrus? Ba tu esti prost sau faci la misto? Si daca am ratat o virgula sau un punct ce mama ma-si te deranjeaza, poate eu ma grabeam in momentul cand am publicat răspunsul sau intrebarea.

Eu nu merg la bai! Iardaca ai scris "bai" cu sensul de "tu" iar dovedesti cat de prost crescut esti. Si eu stau sa caut pentru ca m-ai muscat de unde nu trebuie. Treebuia sa stai dracu in banca ta! Oricum, sunt convins ca partii tai ti-au spus de multe ori sa pleci de acasa. Nu cred ca te-au mai suportat! E grav!

Ce inseamna " partii "? Ai stat sa cauti atata pentru ca esti un distrus care nu are viata sociala, sincer imi e mila de tine...hai ca nici o sa mai raspund la niciun mesaj de al tau, te las sa dai cate rapsunsuri vrei. Nu's ca tine sa n-am viata sociala si sa stau ca un trist pe TPU si caut toate mesajele posibile ca sa poti sa ma corectezi, asa ca bye.