Se pot conduce cu categoria B cele care se incadreaza la categoria AM (moped), conform Codului rutier, citez:
„21. moped - autovehicul, cu două sau trei roţi, a cărui viteză maximă prin construcţie este mai mare de 25 km/h, dar nu depăşeşte 45 km/h şi care este echipat cu un motor cu ardere internă, cu aprindere prin scânteie, cu o capacitate cilindrică ce nu depăşeşte 50 cmc sau cu un alt motor cu ardere internă ori, după caz, electric, a cărui putere nominală continuă maximă nu depăşeşte 4 kW, iar masa proprie a vehiculului nu depăşeşte 350 kg, neincluzând masa bateriilor în cazul vehiculului electric."
Ca merita sau nu asta doar tu poti decide, depinde si de ce vrei sa faci cu mopedul.
Pt buzunar merita dar pentru viata ta nu cred. Intra un ciudat in tine si ramai paralizata pe viata sau moarta
Tot ce se incadreaza la AM pana in 50cmc se poate conduce cu B. Daca merita sau nu, tu decizi
Da, chiar merită să îți iei ceva pe 2 roti dacă îți dorești să ajungi cat mai aproape de moarte.
Mai bine nu mai raspundeai
Voi astia care mergeti cu conservele voastre nu aveti cum sa intelegeti cum e sa mergi pe un motor si la cate lucruri ar renunta un om ca sa si indeplineasca visul.e adevarat ca sunt si riscuri dar merita pentru noi
Da, dar asta nu înseamnă că ești șmecher dacă ai un motor. Fiecare să facă ce vrea.
Trebuie sa te uiti pe permis, daca ai si AM atunci poti conduce orice scuter pana in 50 cc cu categ B,