Pai s-a dus la un mecanic de origine italiana. Eu zic ca e cel mai bun din orașul meu. A găsit un BMW acolo la dezmembrări. S.a uitat cum se prezintă bordul și tot. Băieții de acolo au desfăcut bordul și au mutat pe masina lui. Mașina a fost făcută acum un an și nu am auzit ca se plânga de cv. Am mers și eu cu mașina pur și simplu nu știe nimeni ca a fost schimbat dacă nu îi spui. E parfum masina.
Merita. nu stiu cât ai dat pe masina. Cineva a schimbat și a costa 1.000 euro. Acuma depinde ce mașina ai.
Zic un Land Rover si astea sunt facute sa le poti schimba si e intre 500-800 euro
Se merita Îți spun eu. 1.000 euro a plătit un prieten pentru un BMW. Și e bomba masina
Nu a avut probleme la el pana acum? La cine la schimbat la service sau la vreun mecanic?
Pai s-a dus la un mecanic de origine italiana. Eu zic ca e cel mai bun din orașul meu. A găsit un BMW acolo la dezmembrări. S.a uitat cum se prezintă bordul și tot. Băieții de acolo au desfăcut bordul și au mutat pe masina lui. Mașina a fost făcută acum un an și nu am auzit ca se plânga de cv. Am mers și eu cu mașina pur și simplu nu știe nimeni ca a fost schimbat dacă nu îi spui. E parfum masina.
DisturbeDd întreabă:
Damon217 întreabă:
Damon217 întreabă: