Eu personal cu asa masina nu mi-as lua de la dezmembrari dar mno. Oricum mi se pare cam mare q7. Daca crezi ca folosesti spatiul ala util de ce nu, altfel mai bine un q5 ce consuma mai putin si e mai agil.
Presupun ca q7 din 2009 e mai scump.In opinea mea as lua q5 pentru faptul ca e mai noua si fiind putin mai mica o sa te ajute in oras in trafic cu parcarile si asa(Q7 are 5 metrii, cat o duba mica). Motoru e acelasi (aproximativ ) dar q5 fiind mai usor o sa traga mai bine, prinde viteza mai mare, consum mai bun, piese mai ieftine, etc.
Piesele la q5 sar cu mult de piesele de Q7, asta stiu sigur, pentru ca la Q7 gasesti la dezmembrări apropie orice, pentru ca au fost multe cu volan pe dreapta date.
La Q7 clar doar din dezmembrări as lua, nu are rost sa sau 3000€ pe ceva de reprezentanta, mai bine dau 1000€...plus ca nu e nu stiu ce mașina, nu e scumpă, dar mersi de răspuns, cred ca tot pe Q5 am sa merg, voi mai vedea unul peste câteva zile și dacă îmi place, îl voi lua
Eu personal cu asa masina nu mi-as lua de la dezmembrari dar mno. Oricum mi se pare cam mare q7. Daca crezi ca folosesti spatiul ala util de ce nu, altfel mai bine un q5 ce consuma mai putin si e mai agil.
GhostPiatraNeamt întreabă: