Interesant cum sari de la o clasa la alta În principiu dacă nu ești decis și vrei doar să iei orice mașina e ok sa iei cât mai nouă, deci atâta timp cât îți permiți, recomand mașină după 2015.
Salut. Sunt masini din clase total diferite. Adica duster e o masina de buget facuta dupa alta masina de buget ( Renault). Audi e considerat premium. Nu cred ca in bugetul tau gasesti un A4 B8 in stare buna si intretinut cum trebuie. Daca pot sa iti dau un sfat, ai putea considera un renault megane 3 1.5 DCI 110cp ce e mai ok decat un Duster ca calitate si confort. Daca vrei cai atunci iti reocmand un Seat Exeo 2.0 TDI 143cp. Practic e un Audi A4 B7 cu sigla de Seat si cu motoarele de pe Audi B8. Eu il am pe al meu de 18 luni si 20. 000km. Nici o problema cu el. In acelasi timp avem si un Audi B8 2.0 TDI DSG 2013 si atat eu cat si tata preferam EXEO. Datorita faptului ca e Seat si nu Audi, sunt ieftine. Eu l-am luat pe al meu cu 5500 euro. Tu poti gasi lejer unul intretinut cu 5000 euro acum si iti raman bani pentru eventualele reparatii. BAFTA!
Dar de a6 c6 2.0 tdi 2005-2006 merita?
Am vazut multe la 4000-4500 euro.
Masina premium de 15-16 ani? Dupa mine nu cred ca merita. Adica trebuie sa fii pregatit sa se strice multe si la A6 cam tot ce se strica nu se rezolva cu 100 euro.Din nou, Exeo nu iti place? E tot audi doar ca are alta sigla. Gasesti unul 2012 in bugetul tau.
Exeo cam pare de low cost, am vazut pe net ca are tabla cam subtire.
BMW e90 2007-2008? Dar sa fie cel cu motorul M47.
Nu stiu ce sa mai iau, ori un e90 ori un golf 5 am vazut si a6 la 4k sau passat b6
Vezi golf 6 2.0 TDI 110cp sau e90 dinainte de 2008 cu motorul M47. Oricare e bun.
Ai trecut de la marca Dacia la marca Audi? Serios? Eu as alege audi 100% chiar daca e mai veche decat duster
Nu masina face pe om. iti iei o masina pentru ca iti este utila. daca iti permiti, iti poti lua exact ce doresti si iti este folositor.
foXalL întreabă:
alexgerchev întreabă: