anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Merita un Opel Astra F din '92 pe benzina, cu motor de 1.4, servodirectie, inmatriculata RO, asigurare oct. 2011, itp mai 2013, rovinieta nov. 2011 fara AC, praguri schimbate, revopsita, jante de aliaj, inchidere/alarma 1000 de euro? Habar nu am numarul de km. Probabil peste 100.000 / 150.000. Masina arata foarte bine. Credeti ca se merita sa o iau? happy Mentionez ca ar fi prima, si nu imi permit sa bag inca 400-500 de euro pe reparatii. Stiu ca trebuie vazuta, "simtita", planuiesc sa ma duc cu un mecanic auto cunoscut, dar.intreb daca s-ar merita 1000 de euro pe modelul respectiv de masina, si atat. Astept raspunsuri!

Răspuns Câştigător
| bubble_5017 a răspuns:

1000 euro? stii cum te convingi mai bine? intre pe autovit, sau alt site si vezi preturile la masinile astea.sau daca vrei iti dau eu masina mai buna,opel corsa, mai tanara, cu 900euro(neg.) acum e decizia ta, dar totusi este din '92, 1000euro nu cred ca merita, mai negociaza, si uita-te si pe autovit sa vezi ce preturi sunt la masinile astea:* bafta! sper ca ti-am fost de folos!

6 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Daca are minim patru usi, cu siguranta merita. Cele in doua usi sunt mai putin cautate si prin urmare mai ieftine. Kilometrajul sigur nu este bun, nu are rost sa te orientezi dupa asta, mai bine vezi starea tapiteriei, uzura de la schimbat-or, pedalele si alte maruntisuri care vorbesc despre cat si cum a fost exploatata masina.
In general Astra F este o masina mai putin pretentioasa, cu piese de schimb ieftine si nu foarte urata.

PS - vad ca unii isi dau cu parerea fara sa faca diferenta intre o masina inmatriculata si una neinmatriculata. Degeaba cauti pe google daca nu te duce si capul.

| chelie91ptm a răspuns:

1000 de euro merita.

| chelie91ptm a răspuns:

Stai, nu am inteles anul si ca este astra F.

Pai, mai mult de 600 de euro eu nu as da pe o astfel de masina. Cu 400 de euro iti gasesti o masina la fel, cu kimometraj mai mare decat 150.000 si aia e, iesi in avantaj.

Nu fa prostia sa dai 1000 de euro, te pacalesti singur.

Mai bine o iei pasta:

http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=35026

| chelie91ptm a răspuns:

Daca o iei pasta si mai tragi 50 de euro la pret cu siguranta mai lasa.

http://www.clubopel.com/viewtopic.php?t=35026

cu 450 de euro o iei, mai bagi inca 150 in ea si te-ai scos 400 de euro care ii puteai da pe degeaba.

| 0000anonim0000 a răspuns:

Jesus... sunt incepator, imi caut masina, nu harb pentru. dezmembrat/rabla. Vreau ceva inmatriculat ro, neaparat servodirectie si sa fie ok. Probabil ca o sa merg pe o Corsa B si/sau VW.

| 0000anonim0000 a răspuns:

@ regis.
Sunt incepator, vreau ceva bunicel, sa ma tina un an 2-3. si ma gandeam la asta, are motor german, e fiabila, in ciuda "varstei". Fix de o masina cu piese ieftine, si mai putin pretentioasa am nevoie. Problema cu inmatriculatul e ca mi se pare mie mai ok d.p.d.v. legal sa circul in tara(nu o sa ies de aici) cu o masina inmatriculata tot in RO. Am vecini care merg o data pe an in BG pentru. asigurare, o data la 2 ani pentru. itp si asa mai departe. Chestiile astea nu imi suna prea legal, sincer. Desi teoretic, e. Vreau sa respect legea cat mai mult, pentru. ca e foarte important permisul pentru. mine. PT. CA L-AM LUAT PE MERIT. atata tot.