| Ciinderelaaaa a întrebat:

Mi-am achizitionat un Audi A4 B6 cu bordul in mile si km si vreau sa il schimb cu un bord de acelasi model doar in km. Functioneaza daca ii schimb doar bordul (ceasurile) sau trebuie sa mai schimb si altceva?

2 răspunsuri:
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Trebuie programare.
La grupul VAG, imobilizatorul este in ceasuri. Nu le poti schimba pur si simplu, trebuie imperecheate cu masina, apoi adaptate.
Intreaba pe grupul VCDS Romania de pe Facebook ce trebuie facut, eventual gasesti pe cineva dispus sa te ajute.

| relian a răspuns:

Iti trebuie alt bord, apoi trebuie programat, si intr-un final o sa ai km de la bordul cel pui tu, nu km reali de la bordu tau.Nu stiu daca prin programare pot aia sa iti schimbe km. Daca ai in mile si km,nu vad pentru ce sa mai schimbi.
Nu stiu turbina despre ce imobilizatior vorbeste, el stie, deci nu-i vorba de nici un imobilizer, este vorba ca bordurile au module, dec i trebuie programate cu computerul masinii tale.
Chestia asta in RO cred ca o fac doara aia de la reprezentanta, ma indoiesc ca sunt in RO service de astea private sa faca asta.

Parerea mea este ca iti faci singur de lucru laughing. Deci se schimba doar bordu si cum am zis trebuie programat.