| Daniel9988 a întrebat:

Mi-am lasat masina in parcare la Carrefour si m-am dus la cumparaturi.Cand m-am intors, surpriza! Portiera sifonata. Observasem ca masina de langa mine plecase.Ma duc frumusel la politie, aia vin si se uita pe camerele video si intr-adevar unul ma tamponeaza.Dar nu i se vede nr. de inmatriculare.Il cauta pe ala de o zi intreaga.Costurile vor fi suportate de el? Am asigurare la masina.

Răspuns Câştigător şi Apreciat de Editori
| mihai69 a răspuns:

Depinde la ce costuri te referi. Dacă e vorba despre reparația mașinii tale, cu siguranță le va achita soferul ce a plecat, cu ceva în plus - amenzile pentru părăsirea locului accidentului etc. Dacă te referi la alte costuri conexe pentru depistarea lui - nu sunt sigur. Asta ar trebui stabilit poate în instanță, dar repet: NU e ceva sigur. Întreabă un avocat.

3 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Bineinteles ca vor fi suportate de el
asigurarea conteaza doar daca ai CASCO

Si inca o data dai dovada pe acest site ca nu stii nimic din codul rutier prin intrebarile pe care le pui. Vad prin restul intrebarilor ca ai un copil mic acasa, fa i un bine, nu il lua cu tine in masina

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Daca il gaseste cineva costurile vor fi suportate de el, daca nu platesti reparatia.

| antoniaidk a răspuns:

Pai daca ai ai asigurare la masina, nu ar fi logic sa iti plateasca aia de la asigurari daunele?