Pare a fi o avarie serioasa, nu putin... si ai nevoie de autorizatie de la Politie cu poze atasate, sa poti sa o repari, ca te poti trezi acuzat ca ai avut cine stie ce accident rutier.
Scoti autorizatie de reparatie de la politie, si mergi la un service ce are vopsitorie-tinichigerie.
Da se ocupa dar iti trebuie dovada de la politie. Chiar daca accidentul nu a fost intre doua masini trebuie anuntat la politie in 24 de ore de la producere. Politia iti da o dovada si cu dovada aia te duci la service. Nici un service nu iti repara masina fara acea dovada
Nu cei din service nu au voie sa o repare trebuie sa ai dovada de la politie ca sa se stie ca nu a fost un accident in care au fost implicate persoane
Citeste aici: https://www.gds.ro/......a-rutiera/
Cum dracu aveți mă unii permisul. Tu nu știi că în lege zice că nu poți repara mașină fără autorizație?
Până la urmă vopsesc doar aripa, ce dracu de autorizație pentru așa ceva?
Confunzi, nu îți deschide dosar penal dacă nu anunți
Da, trebuie autorizație pentru așa ceva. Ce sa îți fac daca nu știi legea
Frate dacă am vorbiți cu poliția și o zis ca nu trebuie, adică tu știi mai bine ca ei? poate la alte daune dar nu ca am zgâriat o puțin și merg să mi dea autorizație
Art 93 Infracţiuni şi pedepse | Ordonanţă de urgenţă 195/2002
(2) Repararea autovehiculelor, remorcilor, tramvaielor sau mopedelor avand urme de avarii, fara documentele de constatare eliberate de politia rutiera sau, dupa caz, de societatile din domeniul asigurarilor, se pedepseste cu inchisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amenda.
Nu e vorba ca stiu eu mai bine, stie legea mai bine.
Acum e treaba ta ce faci, respecti legea pe care ar trebui sa o stii avand permis sau il asculti pe seful de post pe care il doar in c.ur de lege, ca mna, doar suntem in Romania, merge si asa nu?