Candva are o legislatie care prevedea sa nu conduci motociclete cu o capacitate cilindrica mai mare de 600 cmc decat dupa un an de la obtinerea permisului categoria A. Acum acel articol din legislatie nu mai exista. Poti conduce orice model de motocicleta oricand vrei!
Cu permisul de categoria A poti conduce legal orice motocicleta. Doar cu permisul de subcategoria A1 nu poti conduce decat pe cele pana la 125 cmc. Uita-te la art.30 din Regulamentul de aplicare a OUG nr.195/2002. Numai bine!
Salut secret.ca incepator, te sfatuiesc sa-ti iei un 125, 250cc rute, pana in 20cp. poate ca ma injuri acum, da peste un an vei intelege ce am vrut sa spun.eu merg pe motor din 1968.
Poti merge si cu 50000 de cm3 daca e de serie, omologata si inmatriculata insa din punctul meu de vedere, cel putin in primul an nu ar trebui sa te sui e mai mult de 250 cm3.
Ce?
nu ti ajunge unu d 600 cm?
plus ca esti si incepator... daca are 600 cm categoric ca are si peste 50 cp
Sa nu uiti sa semnezi un certificat de donator de organe! Incepator + motor puternic= dezastru. Fii cuminte si ia ceva mai mic.
Http://www.infomoto.ro/sportive/kawasaki-er-6f-ninja650r-06-08
cred ca asta e ceea ce cauti. Nu e supersport ca sa iti rupi gatu' dar arata bine. Oricum, cu 72 de cai rupi cam tot ce se misca pe patru roti... Nu te arunca la mai mult de atat ca nu are rost.