anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mi-am luat o motocicleta, dar nu ii pun prelata/husa, credeti ca este OK daca o las afara asa?

8 răspunsuri:
| hândel a răspuns:

N-are nici pe naiba! Poti s-o lasi afara oricat timp vrei, atata timp cat stii ca o gasesti tot acolo.winking

| Silvia a răspuns:

Nu vad ce ar putea patsii...doar sa faca o pasare pe ea... dar poti sa stergi a doua zi cu o carpa umeda si trece.big grin

cristacheceliute
| cristacheceliute a răspuns:

Ti se pare un efort prea mare sa cumperi o husa pentru ea sau te gandesti ca este o inventie inutila? happy Nu stiu cat de sigur este sa o lasi afara oricum...

| mikella a răspuns:

Bineinteles ca poti so lasi afara ca nu are nimic.nu conteaza anotimpu; ca ploua; ca e soare; ca ninge .nu are nimic. dar totusi daca ai putea so feresti de ploi e bine ca de la ploaie va incepe sa rugineasca toba de epasament si alte piese care in afara

| covexrobu a răspuns:

Eu nu as avea curaj sa o las sub cerul liber. Cauta un garaj la vreun prieten sau unul de inchiriat si baga motocicleta in garaj ca e mai bine acolo. Nu are nimic daca o lasi afara poate doar atat ca ti-o fura cineva in rest nu are nimic.

Stefan
| Stefan a răspuns:

Daca stii sa pretuesti un lucru, trebuie sa ai grija de el. Husa este un element de protectie pentru motocicleta, pentru ca sunt multi curiosi, invidiosi si copii care se pot urca pe motocicleta, existand riscul unor posibile mici accidente.

| lucianghio a răspuns:

In general nu are ce sa se intimple, dar daca a apucat sa rugineasca pe ici pe colo acest lucru se va accentua, daca este o motocicleta ieftina, de calitate mai slaba va rugini mai mult. In rest nici o problema.Sa nu uit: Scoate-i bateria si depoziteaz-o la un loc relativ cald, cu temperatura constanta.

| danbnz a răspuns:

Risti sa o fure vreun aurolac... Am vazut unele cu cablu inserat pe care poti sa pui lacat... nu stiu unde se gasesc, am vazut pe o motocicleta asa ceva.