Mergi la spalatoria auto, au acolo solutii speciale, nu e chiar asa scump si nici nu consumi prea mult timp.
Data viitore daca o speli acasa, dupa dai o tura prin afara orasului( trebuie sa ai ceva viteza) si se usuca imediat si binme, ca acum e cald afara.
Ok. daca e vb. despre pete de la apa e destul de simplu. Dai pe ea cu o carpa fina umezita in apa curata si stoarsa bine. In magazine carpele speciale de sters masina dupa spalare se numesc,, piele de caprioara,, sunt sintetice si te scapa de petele care raman pe masina din cauza calcarului din apa.
Buna, te inteleg destul de bine cu aceasta problema pentru ca si eu ma confruntam cu ea dar am gasit o "solutie". dupa c ti-ai spalat masina ia o carpa din bumbac si sterge-o...alta"solutie" din pacate nu am gasit
Daca e de culoare inchisa iti dau un sfat.NU O SPALA NICIODATA CAND E SOARE.sau daca o speli usuco undeva unde nu bate soarele
Foloseste o "solutie de spalare fara apa". Gasesti aici http://www.spalareinparcare.ro/page.php?page=66
SIMPLU TE DUCI O MAI UZI INCA ODATA, APOI CU PETICUTA SPECIALA O STERGI. TE ASIGUR NO SA MAI FIE PETE! PA