| luigi78 a întrebat:

Mi au iesit analizele la sange 080 prima 060 a doua si in etilotest 056 ce sanse am sa primesc 3 luni de suspendare apermisului mi e teama sa nu ilanuleze pe un an

7 răspunsuri:
regis
| regis a răspuns:

Nu ma pricep deloc la testele astea, dar in caz de anulare eu as face o contestatie pentru ca probele de sange nu sunt concludente. Repet, nu ma pricep la alcoolemii, la analize de sange cu atat mai putin, insa orice judecator isi poate da seama ca diferenta de 33% intre 060 si 080 pune un urias semn de intrebare legat de precizia acelor analize.

| covexrobu a răspuns:

Sincer m-as bucura putin daca ti-ar anula permisul 1 an. Stii foarte bine ca nu ai voie sa te urci baut la volan si tu tot te urci. Ce faceai daca dadeai peste un copil si ii distrugeai copilaria? Daca bei lasa masina acasa sau in fata barului si mergi a doua zi dupa ea. Nu cred ca este asa de greu sa te abtii de la bautura. Am baut si eu candva si destul de mult dar cand era de condus nu beam deloc pentru ca eram constient ca pot face o tragedie. Sa ai bafta si sa primesti doar 3 luni. Dar gandeste-te bine la viitorul tau si al altora.

Elianna
| Elianna a răspuns:

Depinde cum ti-o fi norocul! De la 0, 8 in sus incepe penalul!

| alex1991 a răspuns:

Daca til anuleaza nu til anuleaza pe 1 an. til anuleaza de totsad
am avut cam aceiasi situatie si eu dar eu am avut 0. 35 in aer. saptamana viitoare fac 3 luni sil iau love struck
Tinand cont ca ti-a scazut alcolemia, inseamna ca valoarea maxima a fost 0. 80, dar este chiar la limita, daca situatia iti este favorabila o sa ai 90 de zile suspendare, o sa dai testul si daca ai vechimea mai mare de 1 an iti vor reduce perioada la 30 de zile.
Pentru toti "desteptii" care zic, ca asa merita sau alte din astea... le-as dori sa fie macar 2 ore in aceasta ipostaza si sa aiba nevoie de masina sa vada cum e si ca nu mai e nevoie critica lor. Asta e...se poate intampla oricui! si mie pana sa mi se intample imi era greu sa cred ca o sa mi se intample vreodata.

| alex1991 a răspuns:

Poti cere un calcul retroactiv dupa ce iti vor venii rezultatele si o sa iasa sub 0. 80

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dupa cum a zis si covexrobu...ar fi mai bine sa ti-l ia pe un an. din cauza astora ca tine se intampla ce se intampla, oricum, cel putin 3 luni o sa trebuiasca sa te feresti tu de altii ca tine

| Goofy77 a răspuns:

De anulat nu il anuleaza dar sportiv ramai pentru 3 luni fara drept de reducere