Aceeasi problema am avut-o si eu. Initial mi-a dat eroare de un senzor ABS defect, pe spate dreapta parca (la tine poate fi oricare). Am schimbat senzorul, si-a revenit ABS-ul, functioneaza normal, dar a ramas aprins martorul ESP. Se pare ca mi-a omorat senzorul de ESP (numit G200). L-am achizitionat, dar nu e montat inca, nu lucreaza ESP-ul, si se simte, mai ales iarna, daca pierzi controlul, masina nu se mai redreseaza singura, totul depinde de tine. Cred ca problema asta o ai si tu, incepe prin inlocuirea senzorului de ABS defect, apoi vezi, poate scapi si dispar ambele din bord dupa 2-3 franari. Bafta!
Deci, primul lucru cauti un mecanic cu tester, care stie citi erorile, si vezi care e problema acolo. Nu mergi asa pe bajbaite si pe auzite. Bafta!
Mda asa o sa fac, multumesc de raspunsuri
Acesti martori se aprind cel mai adesea cand ai un senzor defect.
Sfatul meu e fie sa mergi la cineva sa faci o diagnoza.
Eventual inainte de asta sa dai bancheta din spate jos si sa te uiti acolo in mijloc este un senzor uita-te putin la mufa sa faca bine contact, eventual incearca sa o ti in diferite pozitii sa vezi daca se mai aprinde, uneori se intampla sa mai apara acolo cate o problema.