Poti avea consumul asa mare si in functie de cum mergi tu cu masina, ma refer la turatii, dar si din cauza ca motorul este cam mic pentru greutatea masinii.
Îți recomand Liqui Moly. Tatăl meu a pățit ca mașina lui să "pape" mai mult şi nu se gândea că poate fi uleiul, cel care are rol de a unge. La prima vedere, îți pare penibil ca un ulei poate conta atât de mult, dar în orice domeniu contează calitatea! Eu zic să nu o bagi in service deocamdată, te sug de bani. Încearcă un Liqui Moly 10w-40, iar dacă problema persistă, îmi asum răspunderea
Eu zic sa incerci cu uleiul pe care ti l-am propus. Poti cauta pe internet tutoriale, sa vezi cat de mult ajuta un ulei foarte bun
Salut. Masina are 70 k kilometri reali. Eu conduc destul de lejer, in mare o tin intre 1500 - 2000 de turatii. Ulei din cate stiu are Castrol parca, eu sunt sofer incepator si masina e luata de 2 saptamani. Ideea e ca si pc de bord arata mereu 12 litri la suta, ca merg in oras sau ca merg in afara cu viteza constanta tot atat arata... si na merg mereu singur cu masina goala dar totusi. normal ar fi in jur de 8 la suta, pe net am mai vazut unii cu aproape 200k in bord si lua 7 si ceva in oras. Totusi deapre masina asta pe forum uri erau oamenii incantati de consum.
ovidiu8msn întreabă: