| Katsu a întrebat:

Neata TPU! Daca ati avea sau poate aveti un mercedes c200 kompressor l-ati pastra sau l-ati vinde? si de ce? Eu am mai bagat 1500 euro in ea pentru reparatii iar acum nu stiu daca sa o vand sau nu. Cel putin mie mi-se pare o masina tare buna cu un consum chiar mic, era laudata mai demult la radio pentru masina cu cel mai mic consum. Nevoie de bani urgent nu am ca tocmai am vandut o garsoniera si nu am urgente, chiar de asta am si pus masina la punct sa mearga ca noua.

7 răspunsuri:
| FurtunaDiesel a răspuns:

Depinde cati bani vrei sa dai dupa aia pe o alta masina. Daca nu vrei sa iti iei masina scumpa si serioasa pastreaza ce ai!

| a1doru a răspuns:

Vinde-o si ia un jaf de la bisnitari rolling on the floor
ps. daca e pusa la punct, de ce sa dai vrabia din mana pe cioara de pe gard?

suntserios
| suntserios a răspuns:

Depinde cat de veche este si cati km are. daca banii care i ai bagat acum in ea au pus-o la punct pentru inca vreo 30-40.000 km nu are niciun rost sa o vinzi.

| Katsu explică (pentru suntserios):

Pai e din 2004 si are 220.000 km..acum daca o vand iau alta la acelasi pret si nu se merita.iar pentru oras am o yamaha

| VladPetcu a răspuns:

Chiar este un model foarte bun, dar daca ai nevoie de bani eu iti sugerez sa o vinzi frate.
Toate cele bune,
Vlad.

| Katsu explică:

Si asa voi face, o pastrez pentru ca nu sunt maniac sa schimb masini mereu iar in plus iarasi sa platesc alte inmatriculari si taxe, etc mai bine o pastrez ca la ce drumuri avem prin Romania noastra e tare buna si o dacia 1300..aia da masina.
Va multumesc pentru raspunsuri si ca m-ati ajutat sa decid cum trebuie.
O zi buna tuturor si conduceti cu grija!
Luca.

| Anonim123321 a răspuns:

Nu o vinde frate este un model foarte misto!