| Artemisia a întrebat:

Niste cocalari tampiti i-au zgariat masina mamei mele,(mercedes c 220)masina cred ca a fost zgariata cu o cheie sau cui, dar e o zgarietura cat o palma, alba.mama mea vrea sa comande la teleshopping ceva produs pentru zgarieturi, dar oare cat va costa? sau imi puteti spune ceva produse care pentru zgarieturi, care se pot gasi in magazine, va rog mult? dau funda pentru cel care ma face sa scap de zgarietura de pe masina, lol!

Răspuns Câştigător
Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Merge cu ea la polishat și a terminat bâlciu.
Costă undeva la 25-40 ron.
Pa, pa.

7 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Produsele de la teleshopping si cele de la magazin nu-s bune de nimic masina trebuie dusa la atelier si reparata sa se smirgheluiasca si sa se vopseasca acea sectiune usa sau aripa unde s-a produs zgarieturawinking

| dink08 a răspuns:

Produsele de la teleshoping sunt tzepe. Polisul nu face nimic daca e zgarietura cu cheia, polisul se da la zgarieturi de la spalat, de la crengi etc, In nici un caz la zgarieturi de cheie.Iti recomand vopsita piesa.Bafta

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Si mie mi s-a intamplat mama mea are un BMW X6 si s-a certat cu un vecin care aceeasi chestie ne-a facut dar ma rog in cazul meu am aflat ca el era si el mia platit reparatiile dar nu stiuunde a dus masini

| icsulescu a răspuns:

@mihaela: link-ul este gresit.

| AllStarConverse a răspuns:

Pai fix it pro este foarte bun.are un vecin de-al meu:). costa intre90 lei-180 lei. dar cel mai bine ar fi sa intri pe www.telesoping.com si scrii fix it pro si iti apar mai multe chestii.pe langa produsul impotriva zgarieturilor iti mai da inca vreo 2 produse pentru masina:)

| vladone_3367 a răspuns:

Si eu am patit la fel. Zgarietura pe care o descrii tu necesita vopsirea intregului element. Polish merge doar la zgarieturile fine care nu se simt cand dai cu unghia. Am incercat si cu un creion corector la inceput dar nu e bun de nimic