| Anonim12t a întrebat:

Nu ma pot decide intre bmw e 90 si passat b7 ma intereseaza confortul si dotarile.

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Mda acum am realizat ca am raspuns prost. am citit initial Audi B7 nu passat. oricum. eu tot mi-am vandut bmw-u 2012 si acum conduc un passat b6 2008 1.9 tdi. clar mai confortabil, nici nu intra in discutie. B7 e un facelift la b7 care a adus multe inbunatatiri si motoare mai ok ( cel putin pe partea diesel). Deci clar passat b7 toata ziua pentru confort si chiar si pentru dotari.

2 răspunsuri:
| relian a răspuns:

Cind intrebi care is mai bune dintre 2 masini, trebuie sa te referi la barnduri de aceiasi clasa si acelasi an.

In cazul tau ai un VW Passat care este clasa mejlocie si un bmw care din ce zice cineva pe aici ar fi seria 3, adica clasa mica, ori cum sa le zic.
Deci pasastu ala este cu o clasa mai sus dec it bmw, asta ca si clasificare.Deci daca aer fi din acelasi an passatu aer fi mai spatios,mai mare ca body,deci spatiu mai mare,mai mult confort.

Dotarile,alea la fel depinde cum vine din fabrica acea masina, in general dotari mai multe au cele care vin cu motoare mai puternice, ori la care clintu da comanda, alege optiuni.

Conteaza si anul fabricatiie, asta pentru dotari, unele dotari poate nu erau la ora cand sa fabricat bmw sa zic.
In general bmw la sewria 3 e cam cheala ca si dotari, asta daca nu cumva clientu a cerut mai multe.

Deci spui modelul, spui anul si tot nu poti stii exact ce dotari are acea masina, decat daca o vezi la fata locului. Vorbim aici despre masini folosite.La alea noi le poti citi si online ce dotari au.

Personal pe mine amr interesa la o masina ca dotari,sa aiba GPS asta daca e bmw sau mercedes,daca este VW sau Audi nu-s curios de gps-ul lor,mai bine lipsa.
m-ar interesa scaune electrice,scaune incalzite, Blind spot, camera si sensori de parcare fata spate, dotarile astea m-ar interesa pe mine, astea is cele mai utile la o masina in ziua de azi.
As mai fi curios si de ceva suspensii confort, deci arcur si telesocape mai lungi si mai multe brate pe roata 4, asa cum au cele de la Audi ori dublu wish bone cum au unele BMW si Mrcedesuri.

In rest nu-s curios de culoare, de volane, de bumper si alte rahaturi, care nu te ajuta cu nimic.

| ClaudiuM1997 a răspuns:

Eu am detinut E91 2012 320D 163cp si un Seat Exeo 2011 2.0 TDI 143cp ( practic Audi A4 B7 cu sigla de seat si motor de B8). Ca confort in orice zi, Audi castiga. Asta e chiar motivul pentru care mi-am vandut eu Bmw, era super la acceleratie si in viraje si imi oferea o siguranta la viteze mari dar interiorul strampt si faptul ca nu imi gaseam o pozitie confortabila m-o facut sa il vand. Clar Audi merge mai mult pe zona de confort. Si apai dotarile, depinde ce gasesti si ce imp pentru tine. De exemplu pentru mine atata timp cat o masina are dotarile de baza ( AC, scaune incalzite, servo, ABS, pilot automat si senzori parcare spate) sunt fericit si nu am nevoie de ceva mai mult. Pe ambele masini poti gasi dotari multe deci trebuie doar sa cauti. O alta chestie poate ce te intereseaza ar fi costul la anumite piese la BMW. La audi ai doar suspensia aia mai deosebita ce e mai scumpa si in rest multe piese sunt la comun cu alte masini din grupul VW. Personal as cauta un A4 B7 1.9 TDI daca nu te intereseaza viteza.
Eventual un sfat, uita-te si dupa Seat Exeo. In general sunt mai ieftine avand sigla gresita dar mecanic si calitativ sunt ca Audi B7 doar ca are motoarele de Audi B8 euro 5. Un avantaj la Exeo e ca, cam toate is dotate decent din fabrica fata de E90 chel sau B7 chel. Bafta!