anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mai imi merge bricheta de la masina.credca mi s-a ars siguranta.cum o schimb sau ce trebuie sa fac?

10 răspunsuri:
| onasis1961 a răspuns:

Sigur s-a ars siguranţa, nu cumva s-a dus arcul incandeşcent de la partea mobilă?

| ionutz03 a răspuns:

Daca astepti o solutie din partea cuiva de aici, eu cred ca ar trebui sa vii cu mai multe detalii legate de masina ta, cum ar fi: ce marca, model, am fabricatie, pentru ca noi nu putem ghici aceste lucruri.
Pozitia sigurantelor in tablou si locul unde se afla tablul cu sigurante difera de la masina la masina.
Asteptam detalii.
Mult succes.

| Ronnix a răspuns:

Mergi la un service.

| PedoBarbie a răspuns:

Bună!
Ţi-o dau pe a mea.
Pe curând!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. scrie ce rasnita ai;
2. verifica panoul de sigurante!

| MrSoapte a răspuns:

Depinde ce masina ai! Schita sigurantelor, este sub volan, in portbagaj sau la motor, langa baterie! Te uiti frumusel si, vezi care este siguranta de la baterie! Mergi la benzinarie si cumperi un set de sigurante (costa aprox 7 lei) si, inlocuiesti siguranta! Simplu!

| sergiu1s a răspuns:

Lega doua fire direct la ia minusu si plusu sau uitate la sigurante si vezi care e arsa.

| d4ea a răspuns:

Te uiti la panoul electric, te uiti pe cartea de la masina si pentru fiecare siguranta ai cateun cod.scoti siguranta ii schimbi lita aia si gata.

| k4rT a răspuns:

Ori mergi la un service autorizat ori intrebi pe cineva oricum trebuie sa ai u panou undeva pe la volan cu sigurantele as aam eu la GOlf