Ti-am mai spus: toat legislatia rutiera trebuie invatata, INAINTE sa te apuci de chestionare!
Este imposibil sa stii sa rezolvi chestionare fara sa fii invatat legislatia rutiera, iar daca continui sa te incapatanezi cand iti spunem cum se face corect, atunci ai toate sansele sa cazi examen dupa examen, pana pui mana serios pe legislatie, fiindca NU este normal sa inveti intrebarile si raspusnurile pe de rost!
Eu vreau sa invat intrebarile si raspunsurile pe de rost, majoritatea l-au luat doar facand chestionare
Nici o sansa
Citeste toata cartea inclusiv legislatia, sa stii in trafic ce drepturi ai si ce obligatii, nu mai invata mecanic chestionarele, ca te trezești ca intra unul in tine si te face din vorbe de ii dai asigurarea, sau te opreste unul cu exces de zel si ramai fara permis.
Eu vreau sa invat intrebarile si raspunsurile pe de rost, mi se pare normal asa
Dacă ai citi ți-aș recomanda codul rutier.
Dar cum tu nu citești... Ăia e. Poate ai noroc.
Lasa-ma cu asta, spune-mi concret unde gasesc intrebarile si raspunsurile care nu sunt pe DRPCIV
In codul rutier. Il citesi si il inveti frumos si apoi ai toate raspunsurile
Nu mersi, eu vreau intrebarile care nu apar pe site-ul DRPCIV
Ok.
Spor la gasit,
Vezi ce inseamna sa nu vrei sa inveti. Muncesti mai mult.
Lasa-ma cu invatatul, eu am lucruri mai bune de facut
Ok, vezi ca nu pierzi timpul cu intrebarile astea si sa ratezi din lucrurile pe care le ai de facut
Sau poate sa te duci de 10 ori la examen. Asta chiar ti-ar taia din timpul alocat pentru lucrurile mai bune
GhermanPaul întreabă: