anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu pot sa vad nici un video pe youtube.Cand dau play nu mi apare nimic.De ce? Ce sa fac?

14 răspunsuri:
| iri a răspuns:

Incearca alt program (browser).

| Catalion a răspuns:

Instaleaza adobe flash player si o sa mearga: http://get.adobe.com/flashplayer

| esapament a răspuns:

Nici mie nu mi merge. hai maine sa protestam

| -=AleCS=- a răspuns:

Daca nu iti merge poate ai probleme cu cookies-urile, reinstaleaza-ti programul, eu folosesc mozilla si am avut aceeasi problema, am reinstalat programul si merge iar happy

| florinel_8849 a răspuns:

Instaleaza adobe flash player si o sa mearga:

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Tre` sa-ti instalezi adobe o sa ti`l ceara la youtube o sa vezi...

| wiNNzor a răspuns:

1.Instaleaza Mozila Firefox
2.Instaleaza Adobe Flash Player si o sa-ti mearga cu siguranta
Succes

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ori ia-ti un adobe flash player si daca nu merge insatleazati mozila firefox trebuie a mearga

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nici mie num mere si am flash Adobe instalat

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Imi mere cu intreruperi cand vreau sa vad videoclipuri pe youtube, ce sa-i fac se mearga bine fara sa se intrerupa, daca stie candva sa-mi zica si mie va rog

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pai instaleaza Adobe flash player si apoi astepti dupa instalare si iti va merge cu siguranta ca asa am facut eu, dar cat de bine o sa-ti mearga nu stiu asta tine si de faptul prin ce-l ai bagat

| Dracea_Cristi_1997 a răspuns:

Pai si eu cred ca am avut aceiasi problema da click dreapta pe videoclip si dai pe settings si cauta acolo sa debifezi la hardware acceleration sper sa te ajut

| Stefan_Bagdan_1985 a răspuns:

Am si eu aceeasi problema, dar eu sunt pe browser-ul Opera...e bestial browser-ul, dar observ ca nu merge sa vad video pe youtube, de ce oare? filme online vad ca pot vedea.Am avut si Mozilla si Chrome-ul,dar nu mai imi mergeau deloc bine! Imi pare rau de Google Chrome,era bun,rapid,incarca imediat, ma si obisnuisem cu el, dar daca incpuse sa aiba lag-ul ala, nu am stiut nici ce sa ii fac, si l-am dezinstalat, si am luat Opera!

| Remus_Turda_Tarnavan_1984 a răspuns:

Nu pot sa vad nici un video pe youtube.Cand dau play