| BuGsstormbunny a întrebat:

Nu vi se par foarte periculoase trecerile pentru pietoni pe DN1 la sol? Voi cum ati proceda pentru a trece la o trecere pentru pietoni, DN1 cu cate 2 benzi pe sens, limita 70km/h dar soferii o incalca clar, circulație cu tiruri, etc? Ati astepta pana se face liber?

22 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Greu de aia care au ghinionul sa prinda zone de acel tip

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu aveam o gluma cu E85 care mi se pare mult mai periculos decat DN1 si anume ca daca as locui pe partea dreapta mi-as gasi mereu de treaba doar pe partea dreapta a localitatii...

asa si cu dn1, dar ca sa iti raspund la intrebare, as astepta pana vad ca opresc abia apoi pun piciorul sa traversez

| Frank51 a răspuns:

Apăs butonul și aștept să se facă verde. Dacă nu am semafor aștept să nu fie tiruri, și traversez.

| Yuoia a răspuns:

Trecerile de pietoni in general sunt "la sol".
Esti constient ca pe DN1 nu se va face niciodata liber?
Cel mai bine ar fi sa se puna semafoare.

| goguPatent a răspuns (pentru Yuoia):

Ai pus semafor pe dn1 ai blocat tot pana la piata victoriei

| Yuoia a răspuns (pentru goguPatent):

Treaba lor!

Adevarul e ca nu! Semaforul mai fluidizeaza traficul. Nu se mai baga smecherii de pe lateral fortand si facand accidente care chiar blocheaza intreg traficul. Ies doar cand e liber.

| darrio2007 a răspuns (pentru Yuoia):

Prin anumite statiuni au pasaje peste DN1. Daca mai pun si semafoare este si mai greu. Sunt acum blocaje dar cu semafoare va fi si mai rău.

Un accident se întâmplă odată l câteva zile. Un semafor oprește traficul odată la câteva minute. Ai scris și tu să nu zici că nu ai scris

| Yuoia a răspuns (pentru darrio2007):

Pasaje peste sosea pentru mamici cu copii in carucioare, pentru batrani in carje, doar ca sa ajunga rapid fitosii la Brasov? Nu mi se pare corect.

Un accident odata la cateva zile ti se pare putin?
E valabil si pentru tine: "Ai scris și tu să nu zici că nu ai scris".

| darrio2007 a răspuns (pentru Yuoia):

Sunt si treceri pietonale, nu intelege gresit. Fac DN1 cam de doua ori pe luna spre Brasov, apoi spre Sibiu, stiu ce spun.

| BuGsstormbunny explică (pentru goguPatent):

E60 mai exact. in localitate, 2 benzi pe sens. e foarte periculos fara un semafor la buton

Un accident minor la câteva zile nu blochează traficul din 2 in 2 minute că un semafor.

Sigur, un accident minor, decesul unui minor, nu sunt importante. Masina sa alerge!

Ai deviat total de la contextul discutiei.

Contextul discutiei era cum accidentele (nu cu pietoni, pentru ca citez din tine "smecherii de pe lateral fortand si facand accidente care chiar blocheaza intreg traficul" era vorba de accidente cu masini) blocheaza traficul mai ceva ca un semafor.

Ai intors discutia intr-o directie doar ca sa para ca ai dreptate si atat. Ba chiar ai baga si o drama acolo sa para ca ce ai zis initial avea vreun sens.

Ioi, da, trecerile de pietoni despre care era vorba in intrebare nu sunt pentru pietoni. Trebuie sa ai tu dreptate cu orice pret. Ca doar esti sofer.
Iti doresc sa ramai pieton pentru cateva luni, sa mai inveti semnele de circulatie si semnificatia lor. Poate te vei trezi la realitate,

| AndreeaDeea221998 a răspuns:

Sincera sa fiu, nu as traversa pe acolo nici pentru bani laughing. E destul de dificil și de condus pe acolo laughing am avut de evitat 3 accidente (grave. Nu le mai precizez pe celelalte). Se trezesc câte unii sa iasă de pe străduțe (ca de, ei considera ca au timp) sa taie benzile și sa se bage pe celălalt sens de mers. Bineînțeles, tu circuli cu 70 (+ sau -) și te trezești cu un inteligent de genul pe banda ta. Destul de nasol.

| Yuoia a răspuns (pentru AndreeaDeea221998):

De ce sa circuli cu 70 sau peste, in localitate? Nu incalci legea?
Sau nu iti pasa, doar tu contezi.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Yuoia):

Pe DN1 sunt sectoare de drum cu limita 70 - 80 km/h. Circuli pe acolo sau vorbim din povesti? Îți garantez că de păsat, îmi pasa prea mult. Tocmai de aceea sunt înjurata și flashuita când circul. Fiindcă merg legal iar alții sunt prea grăbiți. Spre deosebire de alte persoane, eu am luat permisul să-mi rămână, nu să fie reținut sau anulat.

| Yuoia a răspuns (pentru AndreeaDeea221998):

Se discuta despre circulatia in localitati!
Nu e cazul sa te abati de la subiect numai pentru a sustine o prostie.

| AndreeaDeea221998 a răspuns (pentru Yuoia):

Prostia este să te contrazici (sau sa ai ceva de comentat) cu orice persoana comentează. Vorbim când o sa ai permis. (dacă nu, o sa te ajut eu cu filmări de pe DN1). Sănătate! happy