@alexxxxxxxxxxxxzzzzz
Daca ai ceva să îmi transmiți de ce nu o faci direct? Daca ai dat ignore de ce nu rămâne ignore?
Acum să îți explic pe limbajul tau papagalule... Legea prevede că dacă ai picat orașul ești obligat să mai faci 3 ședințe de condus la școală de șoferi care ghici ce... Se plătesc.
Guriță mica când nu știi ce zici. Că de asta mi am și luat ignore de la tine, că ți am corectat tâmpeniile de prea multe ori și unii nu suporta.
O lege absolut corecta.
Nu iei orașul înseamnă clar că mai ai nevoie de ore de condus. Perfect logic și corect.
Pai si tu crezi ca e corect la traseu? se faceau aranjamente pe rupere, acum nu stiu cum o mai fi.
Acum se filmeaza traseul.
Sigur se mai fac manareli, dar pentru cei care pica pe bune mi se pare absolut normal sa mai face ore de condus, altfel traseul devine doar o chestie de noroc.
Voiam sa ma ajuti si pe mie cu ceva ca am vazut ca tu esti mai informat am probleme psihice cum pot sa bag o parola in telefon si numai daca o a ccesez sa am voie la apeluri de urgente?
Nu ei sunt vinovatii, tu ca nu ai invatat, si la urma urmelor tu ai fost de acord sa te inscrii la scoala de soferi nu te au obligat ei, nu ai luat orasul treaba ta, ei si au luat banii nu îi intereseaza ce faci tu.
Pentru un om care vrea să-și trimită copiii la studii în "Dubai, Singapore sau New York", te aprinzi cam mult pentru 500 de lei.
Dorința mea de a-mi trimite copiii în Dubai se datorează exact din cauza sistemului European/Român unde după cum vezi cetățeanul de rând e pe locul 2
Deci dacă tu cumperi de la mine cu 4 lei și după te duci și cumperi de la alți cu 10 însemna că ești prost?
Aham...Și în Dubai pe ce loc crezi că se află imigranții?
Cred ca taxa aia este în funcție de fiecare școală la fel cum e și cu prețul orelor de condus, nu cred ca exista o taxă la fel...
Hehe, ți-am dat și legea și tot nu ai înțeles? Praf.
Greșit. Nu l-am luat nimeni de prost. Asa zice legea.
Mai exact ordinul 268 articolul 12 zice după completări prin hotărâri de guvern zice clar
"(3) Candidații declarați «respins» la proba practică pot fi programați pentru susținerea unei noi probe după o perioadă de cel puțin 15 zile, cu achitarea taxei de examinare și prezentarea dovezii care atestă efectuarea a cel puțin 6 ore suplimentare de pregătire practică într-o școală de conducători auto autorizată."
Ceea ce mi se pare foarte corect având în vedere cat de nepregătiți ies șoferii din școală auto.
anonim_4396 întreabă: