anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

O întrebare pentru șoferii mai experimentați, ce înseamnă următoarele semne realizate de participanții la trafic ce vin din sens opus?
1. Semnul păcii, cele 2 degete in V, am văzut ca mi s-a făcut acest semn de mai multe ori, fără ca persoana respectiva sa îmi perturbe deplasarea și mi-a fost adresat mie, nu erau alte masini/pietoni in zona, s-a întâmplat de cel puțin 5-6 ori.
2. Ridicarea și coborârea mâinii, chiar dacă nu am viteza excesivă, am citit undeva ca e un fel de "Vezi ca e un pericol după curba, fii atent, dar nu reduce viteza".
3. Flash-URI repetate rapid, din câte stiu nu semnifica radar, la radar doar 1-2 flash-uri.

Nu e mare lucru aceste semne dar vreau sa stiu mai exact dacă se poate, ce semnificație au, stiu ca in unele zone au alta semnificație, de exemplu dacă cineva din Țările Nordice, îți face semn cu mâna, ridicând-o de jos in sus, înseamnă ca trebuie sa păstrezi o distanță mai mare fata de axul drumului, orice alt semn de genu, ce poate sa fie explicat e bine venit.

Răspuns Câştigător
| alex495 a răspuns:

1. semnul pacii mor rolling on the floor

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1. vezi bă boule că mergi prea încet
2. nu știu
3. nici asta nu știu

| Liviu a răspuns:

Aia cu flashurile disperate, am patit si eu, uitasem sa aprind luminile pe la 6 7 seara, deh era a 2 oara cand conduceam seara happy si am inteles tongue