Clar da! Eu de la 1.6 am sarit la 2.2 si se vede diferenta! De la asigurare, la cauciucuri, schimb de ulei, filtre etc.Depinde si de marca masinii (si/sau ce motor are.de ex eu am avut mini cooper si avea motor de bmw deci costurile nu erau asa mici la buburuza)
Depinde cu ce compari. Daca compari cu motoare de peste 2 l, clar e o economie. Daca compari cu motoare de 1.6 1.8 s-ar putea sa nu
Indiferent de capacitatea cilindrică, în afară de impozit și asigurare, clar mai mici, costurile depind de ce fel de motor este.
Dacă este aspirat, da cheltuielile sunt mici.
Dacă este turbo, cheltuielile pot fi egale sau mai mari decât un motor mai mare aspirat.
Da sunt costuri mai mici evident, de la asigurare pana la consumabile cum ar fi filtru ulei aer etc. Pe partea de consum daca este un motor cu turbo poate consuma mai mult decât cel de 2.2.
Nu.
Pentru ca poate fi turbo, si mai ales, poate fi VAG. Iar VAG nu are treaba cu fiabilitatea/costurile mici, mai ales in generatia TSI.
Exact, plus fiabilitate, dar nu te astepta la cine stie ce putere din partea unui motoras de 1.2, eventual la drum lung o sa ai consum forta dar in rest e ok pentru oras
gamers15 întreabă: