| Ionut0196 a întrebat:

O masina modificata pentru mai multa putere. Turbo, interculer mare etc. Se va vinde mai greu? sau deloc

Răspuns Câştigător
| OldSoul a răspuns:

Se va vinde mai greu cel mai adesea.
Deoarece, in general o masina de acest gen e si la pret putin mai scumpa fata de una stock, si este normal, deoarece s-au investit bani in ea.
Insa majoritatea clientilor nu sunt interesati de aceste imbunatatiri, ba mai mult, considera ca daca se strica ceva, nu se gasesc piese, etc.

Si eu la randul meu am avut o masina cu ceva modificari, pretul a fost pus ceva mai sus cu cateva sute de euro, fata de pretul pietei, insa era justificat, si chiar si fara modificari masina merita mai multi bani decat pretul pietei, deoarece avea destule optionale, insa, in afara acestora, masina avea si diferite imbunatatiri, doar in sistemul de franare era investita o suma frumusica, si cand zic frumusica, zic ca cel ce a montat piesele respective, a scos cate mii de euro din buzunar, dar, se pare ca nimeni nu a apreciat acele modificari.
Acum, probabil ca daca as fi asteptat as fi gasit un client care sa scoata ceva bani in plus, dar nu merita sa astept, prin urmare, am facut downgrade la sistemul de franare, bine, in continuare a ramas cu discuri mai mari pe fata decat cel stock, dar esentialul l-am dat jos.
Dupa aceste modificari, pretul l-am scazut, si am vandut masina o saptamana mai tarziu.
Iar piesele respective am spus ca le pastrez pentru un viitor upgrade la masina pe care o cumparasem intre timp, insa, la un moment le-am pus pe net, la vanzare, si in decurs de doua luni, s-au vandut, si am mai scos aceea diferenta de pret.

| Ionut0196 explică (pentru OldSoul):

Iti multumesc mult pentru raspund! am inteles acum tot.

2 răspunsuri:
| alexsneks22 a răspuns:

Salut!
Ar trebui sa se vinda mai repede, avand in vedere ca e modificata, cu mai multi cai. Insa, depinde si de pret.
Adica, nu cred ca o sa-ti scoti banii bagati in masina.
Deci daca pui un pret decent, se va vinde normal, daca ai noroc, si va vrea cineva sa o cumpere.
Ti-am zis, depinde ce masina, si ce pret vrei sa-i pui.