| Cristi_Cryss_1997 a întrebat:

O masina trebuie alimentat cu apa, conbustulil si cu antigel, nu? aia unde trebuie bagata? fara mistouri sau mai stiu eu ce, si unde se mai pune solutia pentru sters geamurile? cand apesi pe buton iti sare pe parbriz si stergi./.

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Depinde de masina, nu cred ca stii tu care e recipientul pentru antigel, si care e lichidul pentru parpriz, sau de frana, daca nu stii mai bine nu te complici.|.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Nu, trebuie alimentata cu carburant. Antigelul se foloseste la instalatia de racire si apa ca sa speli parbrizul.

| bogdan9899 a răspuns:

Apa in radiator, antigelul deschizi capota si vezi ceva recipient in forma dreptunghiulara alb si are un capac cu 1 furtunas mic transparent

| RB26DETT a răspuns (pentru bogdan9899):

Apa cu tot cu antigel le pui in vasul de expansiune, lichidul de spalare parbrize se pune in recipientul special pentru asa ceva, deschizi capota si-ti dai seama dupa felul cum arata fiecare recipient, numai sa nu pui in motor apa, antigel sau lichid de spalare parbriz laughing combustibilul ai pe dreapta sau stanga capacul, la cheie sau pur si simplu invarti de 'dop' sau la unele masini deschizi capacul din interior, ai buton pe pragul soferului [skoda fabia de exemplu] nu e asa de greu sa-ti dai seama care unde vine odata ce te vezi cu masina in fatawinking
Bogdan, spune-mi si mie cum bagi apa direct in radiator? laughing

| suntserios a răspuns (pentru bogdan9899):

Lol, apa in radiator si antigel unde?

antigelul se pune in vasul de expansiunea, antigel care va ajunge si in radiator. Nu pui apa nicaieri, nu se mai face ca la Daciile din '80