In cele mai multe cazuri da.Stii de ce? Pentru ca la un caz de vreun accident cu motocicleta ai sanse sa morti cam 70%
Bafta!
Cu motocicleta, e mult mai periculos.In masina,ca sa spun asa,esti protejat,de caresorie,usi,etc. Dar daca te bagi cu motocicleta intr-o bordura, parapet, stalp, alte masini, 100% intri in spital.
Sper ca te-am ajutat. Bafta
Nu, nu este absolut deloc periculosa daca stii sa o stapanesti. In primul rand trebuia sa incepi aventura pe doua roti inca de mic copil ( eu am inceput de la 6 ani pe o motocicleta de 35cc mai exact un Poket )
Sunt doua feluri de a vede motociclismul : Primul fel este acela in care majoritatea tinerilor din ziua de azi prefera motocicletele sport ( cele de viteza ), turarea motorului la semafor pentru a atrage cat mai multe priviri, mersul pe o roata si multe aletele.
Iar ce-l de al doilea fel este felul meu si al coechipierilor mei in acest domeniu. Sa zicem ca noi suntem mai atrasi de stilul CLASIC, iub motoarele mari peste 1200 cc ( numai motocicketele Chopper ) preferam sa plecam la drumuri lungi chiar daca ploua, ninge, este frig sau alte fenomene ale naturii nefavorabile. Respectam toti participantii la trafic, mergem numai in colona, nu facem intreceri. Oprim dormin noapte ori la cort ori la hotel. Deci acum poti sa iti dai seama ce inseamna motociclism si daca e periculoasa sau nu ( eu consider ca depinde de stiulul tau, numai tu poti decide daca e periculosa sau nu ).
Apropo nu critic celalalt stil ( fiecar cu ce ii place
anonim_4396 întreabă:
cosmindrx25 întreabă: