| BBBI a întrebat:

O remorca auto ușoară se poate înregistra cu numere galbene la primărie? Și dacă da pe unde se poate circula cu ea

7 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Ai mai pus aceasta intrebare chiar astazi si ti-am raspuns, inclusiv ti-am citat prevederea legala.
Daca este tractata de tractor se poate inregistra la primarie iar daca este tractata de o masina nu se poate, trebuie inmatriculata la Serviciul de inmatriculari.
In ambele cazuri poti circula cu remorca pe orice drum public.

| BBBI explică (pentru Ioandelasal):

Mulțumesc pentru răspuns dar adevărul este altul. Am întrebat la poliție și mi s-a confirmat faptul că se poate înregistra la primărie și conform noilor reglementări se poate circula cu ea oriunde pe teritoriul țării?

| Ioandelasal a răspuns (pentru BBBI):

Ti-am spus si citat prevederile privind inregistrarea remorcilor, de asemenea ca poti circula dupa aceea pe tot teritoriul tarii.
Daca un politist ti-a spus altceva inseamna ca nu cunoaste prevederile in vigoare privind inregistrarea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Doar daca o folosești in scop agricol

| BBBI explică (pentru suntserios):

Mulțumesc pentru răspuns dar adevărul este altul. Am întrebat la poliție și mi s-a confirmat faptul că se poate înregistra la primărie și conform noilor reglementări se poate circula cu ea oriunde pe teritoriul țării

| gabicoo a răspuns:

Doar prin localitatea în care este înregistrată.

| BBBI explică (pentru gabicoo):

Mulțumesc pentru răspuns dar adevărul este altul. Am întrebat la poliție și mi s-a confirmat faptul că se poate înregistra la primărie și conform noilor reglementări se poate circula cu ea oriunde pe teritoriul țări