Este extrem de mult de spus, ai aici absolut tot ce ai nevoie http://www.autogeneral.ro/centrul.htm
Conform celor de pe site-ul din link-ul tau nici macar nu e nevoie de permis cat. C sau CE pentru atestat. Nu vad nicaieri unde sa scrie ceva legat de permis.
Pai nici nu este, anumite categorii de marfuri se pot transporta cu duba de 3.5 tone dar cu atestat, deci cu B!
Ai dreptate. Si am si raspunsul la intrebarea mea. Da, pot face cursurile pentru atestat, doar ca pe atestat va scrie doar categoria/categoriile pentru care este valabil. Prin urmare, dupa ce voi lua si CE-ul voi putea face cursurile pentru atestat, pentru ca el sa fie valabil pentru toate categoriile.
Atestatul marfii e valabil pentru toate vehiculele de mare tonaj care depasesc 3, 5t si nu o sa-ti puna pentru ce categorii doar apare direct CE fara sa mai mentioneze camionul.
Aham...deci inseamna ca pot obtine atestatul si dupa ce obtin doar C-ul. Daca nu s-ar da examene pentru obtinerea atestatului o data la o luna si jumatate nu mi-as mai bate capul atata. Cred ca cel mai bine ar fi ca dupa ce obtin permisul sa merg sa ma interesez la o "scoala". Apropo, stie cineva unde se poate face "scoala" pentru atestate in Iasi?
In google pui scoli de soferi pentru toate gradele si alea fac cu atestate incluse.
vladS04 întreabă: