Teoretic e prea puternica pentru prima masina, dar daca nu esti genul de persoana care sa se dea "smecher" e ok. Trebuie sa tii cont ca spatiul in interior nu este foarte mare, dar ma gandesc ca nu vrei masina de familie si e ok treaba asta. La dumuri lungi nu este foarte comoda si ca intretinere clar e mai scump decat vw sau alte marci mai putin bmw si mercedes in rest....multi km fara incidente daca te decizi sa o iei
Am avut oportunitatea sa ma urc in una si in ciuda faptului ca am aproape 2metri am stat foarte bine in ea (scaunele sunt foarte "flexibile" sa zic) Nu o iau pentru viteza, mai mult pentru aspect si pare tinereasca sa zic...pur si simplu imi place masina.Am studiat putin piesele si nu costa o avere.o "interventie"minora de urgenta se invarte undeva la 20 de mil. Ceea ce ma intreb e cum se descurca ca masina de zi cu zi? Naveta pana la liceu de 20km de exemplu. Ca si consum, daca nu esti vreo specie de teribilist scoate cam 8-9% +ca intentionez daca e sa o cumpar, sa o iau automata.
De asemenea, alta optiune ar fi un ford focus titanium SB din 2014. Dar parca ma atrage TT-ul..presupun ca tineretea e de vina hehe
anuk întreabă: