Depinde la ce te referi la viteza normal ca dacia 1300 dar la putere trabantul daca da trabantul in dacia 1300 e varza fata de dacia in trabant doar niste zgarieturi si poate unpic lovita.
Dacia 1300 ii da clasa trabantului. Stiai ca trabantele sunt facute din carton?
Este cea mai mare minciuna ca trabantul este din carton. Tramantul are caroserie din rasina si bumbac si decat contraaripile si alte elemente minore dni carton presat! Ca si viteza Dacia 1300 este mai ok dar iti garantez ca nu mergi mai mult de 500 de km cu o Dacie nici injectie. Cu un Trabant in `90 dupa caderea comunistmului cand am avut voie sa iesim din tara am traversat toata Transalpina in perioada in care era ne asfaltata si drum facut zob, cu utilaje si asa mai departe, dupa aia am iesit din tara pe la unguri, am trecut pana la austrieci, m-am intors in tara, apoi am plecat la bulgaria si apoi la turci. Toata asta s-a intamplat in 6 zile. Eram cu trabantul, am urcat pe munti, am coborat muntii si nu am bagat decat benzina in el si am facut o pana la turci. In rest a mers fara probleme chiar si 830 de km intr-o singura zi am mers la un moment dat. La o dacie 1300 daca faci asta dupa 500 de km eu garantez ca motorul o sa crape in primul rand din cauza racirii!
Dacia 1300 au fost masini cu motoare puternice deci sa pui un motor de dacie pe o masina cu un altfel de format ai avea masina buna
1310 a avut bunicameo de 35 ani o avea si nu i-a schimbat nimic la ea decat odata motorul si mergea toata tara cu ea
David24876 întreabă: