Corsa C e mai mic, si cu 1.2 iti spun sigur ca se descurca ok. Normal ar fi sa consume mai putin decat Astra 1.4
N-am avut masinile in cauza, deci nu am de unde sa fiu sigur de consum, dar le-am condus; Am mers cu foarte multe Agila 1.0 si 1.2, cel din urma fiind foarte potrivit pentru dimensiunile Agilei. Corsa e si mai mica, cu 1.2 n-o sa fie 'mortaciune'.
1.2 sau 1.4; Nu stiu exact versiunile, cu 1.2 8V sigur am mers, si avea cuplu bunicel pentru capacitatea asta.
Alege dintre 1.2 si 1.4, in functie de masinile pe care le gasesti. Ia-o pe cea mai intretinuta.
Un motor econom din fabrica, daca are uzura mare, poate consuma pe rupte, sau poti baga diferenta de consum in piese.
Cat lua pe oras acel 1.2?
Dar intre Astra G 1.4 si Corsa C 1.2?
Are sotia un corsa C din 2003 1, 4 de 90 cai si este o placere sa te dai cu el.
Cand il conduc eu consuma cam mult.
Avand in vedere ca el isi doreste clar un consum decent si recunoaste ca nu merge constant desigur asta e din cauza ca nu are mult timp de conducere orice motor peste 1.2 la inceput mi se pare prea mult. nu cred ca Opel Corsa 1.2 e chiar asa rau la 50 de km in oras si 90 afara o masina de asta consuma mult si simte caroserie abia cand depasesti 100km/h
Diferentele de consum intre 1, 2 si 1, 4 sunt foarte mici la acelasi stil de condus.
Diferenta de taxe este mica, dar ai o masina mai fasneata decat multe altele.
Mie unu mi-ar conveni sa am o masina si sa nu depasesc numai carute am avut accident de ceva timp conducea un prieten de atunci nu i dau mai mult de 70.
Daca vrei o masina cat de cat potenta atunci trebuie sa cauti un motor peste 100 cp. Motoarele sub 100 de cai nu se descurca prea bine pe sosea.
Eu in afara orasului merg intre 110 si 140 km/h, depinde de drum si de starea de spirit.
Nu prea depasesc 140 km/h nici pe autostrada, nu-mi place viteza.
In oras nu prea depasesc 85 km/h.
Fara suparare dar tu esti atent la ce am zis? daca nu depasesc 90 de km la ce imi trebuie mie masina de peste 100 de cai? loganu 1.6 are 75 si zboara pe sosea la fel polo. nu prea imi place sa fac depasiri deloc numai carute si bicicleta si iarasi intreb la ce mi ar trebui masina cu peste 100 cp?
Nu vorbeam cu tine...
Corsa C e mai mic, si cu 1.2 iti spun sigur ca se descurca ok. Normal ar fi sa consume mai putin decat Astra 1.4
N-am avut masinile in cauza, deci nu am de unde sa fiu sigur de consum, dar le-am condus; Am mers cu foarte multe Agila 1.0 si 1.2, cel din urma fiind foarte potrivit pentru dimensiunile Agilei. Corsa e si mai mica, cu 1.2 n-o sa fie 'mortaciune'.
Evita Opiel, sunt proaste. Mai bine un Pegeot 206 sau un vw Polo. Sunt mai de calitate.
Oricum nu prea imi dau seama ce masina cat de cat functionala poti gasi la pret de televizor...
Peugeot 206 in nici un caz, am fost cu un prieten el avea ford KA si s o bagat intr-o femeie cu 206 praf l-o facut in lateral i o bagat usile bine de tot si fordu nici macar nu si-o spart farul ...Si ce ar trebui sa faca? Daca e student sau ceva de unde atatia bani? nu toti parintii castiga 30 de mil pe luna ai mei de exemplu nu baga amandoi impreuna 2000 de lei pe luna in casa.
Daca 2000€ e pret de televizor iti dau eu televizorul meu si da-mi tu macar 800€.
Daca nu-si permite sa dea o suma decenta mai bine sa nu cumpere. Asa, o sa aiba numai probleme cu ea, ca n-o da nimeni de buna la 2000 de euro. In loc sa dea 4000 de euro pe o masina cat de cat va da 2000 de euro pe o cazatura ruginita si obosita in care va mai baga alti 4000 euro in 2-3 ani de zile.
Fordul nu se compara cu Pegeot si Opiel. Este o clasa peste Pegeot si vreo 2 peste Opiel.
TV-ul meu a costat 8900 RON adica 2000 de dolari. Cred ca daca ma scremeam un pic gaseam si unu la 2000 de euro.
Uite unu mai scump :
http://www.emag.ro/......DRT17MBBM/
Si la ce iti foloseste cat timp puteai lua unul mai ieftin, tot nu exista inca continut 4K, Full 3D? Iar cand va fi acest continut, televizorul cu care te lauzi ca l-ai avea dupa ce te-ai scremut sa il gasesti mai scump nu va valora mai mult de 40% din cat ai dat pe el. Mai ales ca s-a lansat noua serie SUHD 2016, deci l-ai cumparat in cel mai prost moment. http://televizoaresmart.ro/......0-suhd-tv/ BTW nu era vorba despre masini?
Astra 1.2 este o mortaciune.
1, 4 90 cai am pe o Corsa din 2003 si se misca binisor.
Pe o Astra cel mai potrivit ar fi 1, 6. Este posibil sa consume chiar mai putin de 1, 4 daca mergi corect.
1, 8 se misca cel mai bine.
Toate au 16v de prin 94 încoace.
Te contrazic, 1.2 retin doar de 8V (s-au facut distributii la mine in atelier), 1.6 pe Astra este si 8V si 16V. Sunt mai multe motorizari, eu ma incurc in ele... Nu e ca la VW, unde sunt 3 benzinare, din care doua proaste.
Sa merg corect? sunt incepator am de o luna permisul, si imi scapa piciorul cam tare in padela nu prea merg constant asa doar ca sa stii am scos pe o masina 1.6 in oras cum sa zic cu 16 litri de benzina am facut 86 de km. 1.8 in nici un caz.
LSebastian întreabă: