Daa...am avut si eu un bmw seria 5 si cand ma plimbam cu el prin piata unirii ma fluieră toate p****le, rareori plecam acasa fata vreo 3 in spate. Rezultatul care sa fie? te ia una pentru masina, se **** cu tine de 2 ori si te lasa, daca asta înțelegi tu prin agatat. Logic, trebuie sa fii retardată sa il iei pe unu pentru masina
Ahahhaha, poate la tara sa agati si tu cu masini de cateva mii sau tu crezi ca o dai o tura prin sat sau prin oras pe aia si gata iti da peezda?
)
Iubire, uneori o fata se va uita la tine daca ai o masina scumpa. Un BMW iti va aduce o fata pentru o zi, deci spor la agatat.
Din ce am observat eu, la Audi trag materialistele mai urate, care cauta tiristul urat si prost, caruia sa-i tranteasca un plod, sa fie sigure ca nu gaseste pana si ala ceva mai bun decat ea.
La BMW e imaginea mai tinereasca, e genul de masina pe care si-o iau putoii de 19 ani, care inca nu isi pretuiesc viata, si nu au habar de condus. Ca altfel nu si-ar lua pocnitorile alea, care iarna merg mai bine cu spatele decat cu fata, si isi iau depasiri de la Logan, ca ala merge drept pe zapada.
Deci, daca vrei macar o frumusica proasta, de 15-17 ani, ia BMW.
Cu Audi cred ca agati mamici divortate, ceva. Dar la alea mai bine faci pe baietul necajit, ca te mai alegi si cu vreo 2 bani, decat daca iti dai fite de flamand nefutat.
Pascaru_Marian_1999_62qZ întreabă: