| Alexandru942 a întrebat:

Parere audi vs bmw

5 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ce ai vrea sa comparam? sunt doi producatori de masini premium si cam atat.

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Audi e un Volkswagen cu majoritatea bug-urilor rezolvate, BMW e un premium nepotrivit pentru Romania.
Nu prea au treaba unul cu celalalt.

| ȘefuLaValută a răspuns (pentru NoTurbinaNoGood):

Volkswagen volkswagen dar nu se uzeaza pielea de parca este ecologica de ultima speta. Vorbind serios, prea putin ma intereseaza ca motorul si platforma sunt imprumutate de la o marca non premium atat timp cat fiabilitatea e aceeasi.N47 nu are nevoie de prezentare, M5 E60 a avut cu peste 25% din masini probleme cu motoarele, seria 7 din 2002 pana in 2009 a fost cam slaba la multe capitole in special la cea dinainte de facelift la care oboseste sistemul media tare repede, 2.0d de pe x3 consuma ulei de zici ca e 2. 0tdi de volkswagen.Si mai sunt.Adevarul e ca se bazeaza pe uzura morala. Oricum o schimba fraierul in maxim 5-6 ani.La ce bun sa mai fie rezistenta? Profitul mare! VAG mai are un avantaj cu marcile non-premium.Vinde flote in draci ce se schimba in 3-4 ani.De ce ar dura 15? Consumerismul la putere...

| NoTurbinaNoGood a răspuns (pentru ȘefuLaValută):

Am lucrat la un E60 luna asta, avariat pe-o parte.
Crede-ma, dupa 2 zile am realizat ca masina aia e din 2004, si am ramas blocat. E drept, le stiu de mic, dar totusi... Masina de 11 ani, cu un design la care VAG n-a ajuns cu Passat-ul nici in prezent. Am cateva cunostinte cu E60, nu am auzit sa se planga, am avut pe mana cred ca zeci de E36... La ce am vazut pana acum, BMW-ul mi-a lasat o puternica impresie de bolizi extrem de fiabili, doar ca nu se pupa cu necesitatile de la noi. Pana o sa ajunga modelele noi pe mana mea, tinand cont de faptul ca sunt 'implicat' intr-o 'retea' de meseriasi de coltul blocului, mai dureaza.
La VAG sunt sigur ca sunt niste gunoaie, mai ales cele cu sigla VW. Skoda la fel, are defectele VW-ului doar ca are cateva plusuri ale ei, Seat am inteles ca e corcit si cu Audi, multi zic ca-i altceva, dar mie tot a VW imi pute, mai ales ca am vazut cu erori in bord cel putin 70% din ele, ca si suratele VW. Audi mi se pare doar ceea ce ar fi trebuit sa fie Volkswagen, la cat e de apreciat. N-am prea avut treaba cu adevaratele lor limuzine, adica de la A8 in sus, dar ce am vazut la A2, 3,4 si 6 mi-a ajuns. Caroseriile sunt foarte ok fata de VW, dar ce sa-i pui sub capota cand tot VW il face? 1. 9TDI era prea mic, 2. 0TDI stim amandoi cum era, 2. 5TDI nu e departe de 2.0. Au scos ei noua generatie de motoare, dar decat sa stai cu emotie sa vezi ce le-a iesit, cand s-au obisnuit sa nu reuseasca cu nimic nou, mai bine te orientezi spre o marca care are niste puncte strong mentinute, nu care incearca sa acopere toata piata, care cum ai spus si tu, sunt facute sa le schimbi la 5 ani.

| GhostRider02 a răspuns:

Bmw

Întrebări similare