| alexcelmic a întrebat:

Pareri alfa romeo 159 1.9 tdi?
Sunt incepator si sunt in cautare de masini diesel fiind mai usor de condus pentru mine, modelul acesta imi place si sunt multe in orasul meu sub 2000 euro.

Răspuns Câştigător
| ClaudiuM1997 a răspuns:

Salut. 159 e o masina decenta ca fiabilitate. Daca e intretinut corect si nu are km multi atunci ar putea sa fie o optiune buna. Sa alegi motorul de 120cp ce e considerat mai fiabil si mai ok pentru un incepator. Bafta!

3 răspunsuri:
| ValentinMihai78 a răspuns:

Mașină italiană, de aceea sunt mai ieftine. În rest, e mașină. Oricum, pentru un începător este bună. Motorul, diverse piese auto sunt de Fiat, deci ușor de întreținut.
Doar să aibă un kilometraj corect și să nu aibă urme de scurgeri pe dedesubt.

| relian a răspuns:

Masinile diesel is mai usor de condus pentru tine laughing esti tare de tot.Afla ca toate masinile se conduc exact la fel, indiferent ce tip de combustibil foloseste acel motor.
Is mai usor de condus laughing sau is mai ieftine? Eu zic sa ramai la bicicleta, daca stii sa conduci o bicicleta ia-ti una, masinile nu-s pentru tine laughing

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

In primul rand, Alfa Romeo nu a umblat cu TDI, ca nu i-a sponsorizat Hitler.
Masina are motoare diesel JTD/ JTDm, fara nici o legatura cu marca TDI de la grupul VAG.
Cat despre modelul 159, e misto si fiabil, dar intretinerea costa!
E genul de masina care iti vine cu jante 18" din fabrica, care la prima gura de canal se indoaie si fac pana. Poate fi foarte costisitoare.
Dar daca asta iti doresti, ia-o si ai grija de ea.
Fata de BMW se intretine mult mai usor, si e plin de BMW-uri pe strazi.