| octa2021 a întrebat:

Pareri despre Ford(toata gama)?

Pareri despre Opel(toata gama)?

5 răspunsuri:
| OldSoul a răspuns:

Parea proprie, masini accesibile, dar care au peste 10 ani, sau 200. 000km sunt de evitat.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Fordurile sunt masini din sfera normalului care au un raport calitate-pret foarte bun.

Opielurile sunt masini low-cost destinate categoriilor sociale mai defavorizate, la fel ca si Dacia. Calitativ sunt mediocre.

| TrăieşteClipa a răspuns:

Cum zicea izvorul de prostie care crede ca un opel insigna 2.0 CDTI 170cp 4x4 de 30.000 euro este pentru clasele defavorizate, o sa gasesti mii de pareri in functie de neuronii fiecaruia.
Masina trebuie sa-ti placa si de restul noroc.
Nu exista reguli si nu exista doua masini identice chiar daca au fost fabricate in acelasi an si au nr identic de km.

| IzvorulDeIntelepciune a răspuns:

Important este sa nu te iei dupa ce spun toti taranii proprietari de Opiel. Degeaba dai nspe mii de euro pe o masina cu tehnologii de top daca materialele folosite la realizarea acesteia lasa de dorit. Iti dau exemplu chiar Opiel Insignia : Plasticele de la interior se simt si mai ales suna in gropi a ieftin, trenul de rulare este foarte zgomotos si masina are ''greieri'' peste tot (antifonare slaba), pe bancheta din spate eu de exemplu nu am loc de cap sa stau pe locul din mijloc (si am 1, 79 nu 2m) iar tinuta de drum este inferioara oricarei alte masini din clasa sa, pe testate.