anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pareri masina intretinuta 1000-1200 euro? poate Mercedes 190/ BMW E30, nu conteaza anul' fabricatiei, conteaza raportu' calitate/ pret, pentru 500 km/ luna.

3 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Mercedes 190 e mult mai fain decat E30, in special la consum, confort si siguranta pe conditii grele (ploaie/polei/zapada). E30 iti ofera o senzatie foarte placuta, dar e o masina imprevizibila, cu un consum enorm. 324d ii consuma unui prieten vreo 12 litri de motorina la 100km, cu condus foarte calm, unui prieten.
W124 cu motor 1.9d luat de pe un 190, cu cutia in 4 trepte, imi consuma mie 7-8 permanent, si conduceam intr-o maniera de prindeam 110-120 cu treapta a 2-a, in oras.
Insa la bugetul tau, daca dispui de 1200e, eu as cumpara un Ford Focus 1.8 TDDI din Romania, la care sa fac contract comodat. Te asiguri ca motorul functioneaza bine iar intretinerea a fost facuta corespunzator (sa nu bata telescoape la gramada si sa curga ulei pe toate partile), si ai o masina foarte misto. Focusurile alea sunt mult peste orice Golf 4/Bora, masini care costa cel putin dublu.
Daca circuli singur pe distante scurte, Renault Clio II 1.2 benzina este ideal.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Eu chiar nu pricep de ce la un buget atat de mic cautati masini premium care la suma ai nu pot fi decat niste cazane obosite?