| FPI a întrebat:

Pareri Mitsubishi Galant an "98-"03? Atat diesel cat si benzina dar pentru motoarele pana in 2 l!

4 răspunsuri:
| theeminemshow a răspuns:

Ce parere sa am in afara ca este o masina minunata cu stil si istoria si extraordinar de frumoasa si fiabila. Daca ai bani iti recomand sa faci aceasta achizitie de preferat sa fie diesel pentru ca consuma mai putin si rezista mai mult motorul.Este o masina care te tine o viata si nu gresesti prin aceasta alegere.Bafta!

| FPI explică (pentru theeminemshow):

Vreau sa stiu mai multe despre fiabilitatea ei si daca detii o asemenea masina sa-mi zici generatiahappy de acord cu tine la diesel consuma mai putin dar parca vreau benzinar chiar daca o sa ia peste 10 la suta are vreo 50 de armasari in plushappy ma gandesc ce sa aleg intre Galant si Bmw 524 pana in "96 eu sunt fan 100% japoneze dar ii singurul Bmw pe care l-as cumpara daca as avea unu nu l-as schimba nici cu 525 din 2012happy

| theeminemshow a răspuns:

Galant a avut un unchi de al meu cand eram mai mic prin 2003-2004 era super comfort si accelera cu foarte mare usurinta fiind de asemenea pe benzina.Stiu ca se plangea de consum si in cele din urma l-a vandut nu stiu cu cat si si-a luat toyota corola.

| FPI explică (pentru theeminemshow):

A luat alt gigant in industria auto, cea mai vanduta masina din istorie peste 37 de milioane de unitati, oricum ma bate foarte tare gandu' sa iau Galant arata chiar super binehappy