anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pareri skoda octavia gen 2 ( 2005) de 1.4 1.6 mpi?

Răspuns Câştigător
| cruceLaGatDunhillLaBot a răspuns:

E buna, stabila pe bucsaraie, stabila pe strada, fiabila, 1.6 mpi alegerea mai inteleapta.
Defecte... sa nu bagi ca ciobanul in viteza mereu ca risti sa spargi cutia, boala lor de altfel, in rest, niste tancuri slavice care inca se mentin dupa atata timp.

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Motorul de 1.4 probabil e prea mic pentru atât mașină... In rest depinde cum a fost întreținută, că totuși e din 2005

| NoTurbinaNoGood a răspuns:

Comoda, spatioasa.
In rest kcat, putrezeste ca o Dacie din lot prost, si toate motoarele se busesc la 200k.
Daca n-ai bani, ia Vectra C sau Focus 2.

| ReddY25 a răspuns:

Sunt decente, fiabile și ce trebuie dacă ești începător în trafic

| KovacsB a răspuns:

Am avut una FL, am vandut-o dar merge si acum.a trecut de 500.000 km(motor cdaa) fara sa umblu la motor, rugina ZERO.Are piese de Audi VW, doar exteriorul este diferit si sufera de aceleasi probleme.
Daca nu te zgarcesti la calitatea consumabilelor, motoarele trec fara probleme de 500.000.
Amortizoare noi pe la 270.000, si ambreiaj cand i-am facut stage1 tot cam atunci.Sa te feresti de 1.2 ca are ceva la cutie.1.4 e problematica, 1.6 e ok.
1.8 e fantastica
Mananca unii pe net ca ar consuma ulei, a mea nu a consumat vreodata mai mult de 500ml, doar cand m-am prostit sa-i pun Castrol a consumat 0, 8l

| Diana4you97 a răspuns:

Salutare. Este un mode decent și recomandat mai ales pentru oraș sau fără să fie încărcate mașină. Motoarele MPI sunt mai fiabile față de TSI și au și costuri de întreținere mai mici. Pentru mai multe păreri despre Skoda Octavia îți recomand și https://parerimasini.ro/pareri-skoda-octavia-ii-iii-iv/

| Gigiduru007 a răspuns:

2005? 18 ani vechime?

| seridarivus a răspuns:

Skoda Octavia e buna de obicei

| yamilangura a răspuns:

Slaba nu trage!

Întrebări similare