| XatomisX a întrebat:

Pe 1.06. 2013 adica pe 1 iunie fac 18 ani ziceti-mi exact de pe ce data pot incepe scoala de soferi? multumesc ofer funda

11 răspunsuri:
| goejoy a răspuns:

Scuze dar nu m-am putut abtine, dar Copii n-au voie sa dea de carnethee hee
Cat despre intrebarea ta, au raspuns colegii deja, cu 3 luni inainte. Doar daca faci scoala cu profil mecanic, acolo daca esti a 11-a, incepi scoala si la 16.

| michael5813 a răspuns:

Poti chiar si de maine... scoala se poate face si de la 17 ani dar nu ai drept de a conduce decat la 18

| AgathaRo a răspuns:

Uita ma si eu ziceam ca sunt singurul nascut pe 1 iunie.

| DaNyHoOp3r2013 a răspuns:

Poti incepe cu 3 luni inainte de a face 18 ani... happy

Răspuns utilizator avertizat
| imale a răspuns:

Dosarul pentru permisul de conducere este valabil un an. Poti sa incepi scoala cat de repede vrei, cu cat o incepi mai repede cu atat mai bine. Eu am inceput scoala cu vreo 5 luni mai repede de 18 ani ..si dupa 2 zile dupa ce am implinit varsta, am dat examen.Cu cat mai repede, cu atat mai bine.

| Skrillex13 a răspuns:

Tatal meu a inceput scoala de soferi la 17 ani si 9 luni, adica cu 3 luni inainte de majorat. poti sa incepi pe 1.03. 2013 adica pe 1 martie, sau cu cateva zile inainte. sper ca te-am ajutat, funda?

| MrColitza13 a răspuns:

Eu sunt din Republica Moldova....la noi cu 6 luni înainte de 18 ani, ai dreptul să începi Şcoala Auto!

| AgathaRo a răspuns (pentru MrColitza13):

La voi totul e posibil. Militieni beti, militieni care monteaza indicatoare de stop pe un drum fara sa aiba vreo intersectie vreun rol anume. La voi poti sa ii dai inloc de bani (spaga) si bunuri de piata (hartie igienica samdp)

| MrColitza13 a răspuns (pentru AgathaRo):

De unde să ştii tu, mă, puţangutanule...

| AgathaRo a răspuns (pentru MrColitza13):

Am ajuns si pe la voi deci...pot sa fac asemenea afirmatii. Nu esti de vina cu nimic ca sunt salarii mici si militieni beti.