anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Pe 20 Septembrie este ziua unchiului meu, împlinește 48 de ani și ne-am gândit cu familia și încă câțiva prieteni de-a lui sa ii cumpărăm o mașina, sa facem o cheta și sa ii cumpărăm o mașina, el are in momentul de fata doar mașina de la lucru, un Mondeo din 2017, mașina personală nu are și ne-am gândit ca i-ar prinde bine, ca ar fi un gest frumos, am mai discutat cu el, i-am pus întrebări mai subtile, sa vedem ce mașina i-ar place, nu am prea înțeles bine, era nedumerit pana când o data când ne plimbam prin oraș a văzut un Chrysler 300C, de prin 2007 și a spus "Asta e mașina adevarata" așa ca ne-am gândit ca i-ar plăcea una, fiind și destul de ieftină, nu ar fi o probelma sa punem din mâna in mâna, însă nu știm nici unul dintre noi mai nimic despre fiabilitate, de condus, stiu cum se conduce, am condus una, e f comoda, ținuta de drum moale, suspensii moi și volan f ușor de mișcat, dar despre motor, probleme frecvente nu stiu nimic, nici pe forumuri nu am prea găsit, așa a as fi recunoscător sa îmi Spune-ți părerea voastră despre acesta mașina, Chrysler 300c, motor 3.0 diesel, berlina, an 2007.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Luați-i una cât mai nouă, pentru asta îl costă taxele peste 1000 de euro pe an + e marcă premium veche.